Celeb / Híresség

Tóth Andi állítja: Köllő Babett kritikája miatt csúszott le és kezdett el inni – Most a családanya is megszólalt az ügyben

Köllő Babett reagált Tóth Andi kijelentésére, miszerint utóbbi azért csúszott meg még jobban és fordult az alkoholhoz, amit a színésznő a Sztárban Sztár című műsorban kritikaként elmondott.

 

 

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tóth Andi napokkal ezelőtt tőle nem megszokott módon öntötte ki a lelkét és mesélt kendőzetlen őszinteséggel a kamerák előtt élete egyik legfájdalmasabb időszakáról. Nem titkolta, hogy huzamosabb ideig alkoholproblémákkal küzdött, és abban az időben lett még rosszabbul, amikor a Sztárban Sztár című műsorban versenyzett. Hiába akart nagyon bizonyítani, és hiába dicsérik meg a mai napig sokan az ott nyújtott produkciói miatt, úgy érezte, sosem lesz több a celeb Tóth Andinál. Elmondása szerint különösen Köllő Babett kritikája vágta földhöz Tina Turner megformálása után.

„Pont a Tinánál volt, hogy azt éreztem, talán most tényleg rólam fog szólni minden, nem pedig arról, hogy az Ádám ott ül… És Babett első mondata így szólt: ‘Na, mit veszített a Szabó Ádám!’ Az volt az a pont, amikor megértettem, hogy én nem leszek soha ide elég. Hogy én nem leszek több, mint a celeb Tóth Andi. Utána el is akartam hagyni az országot, de jött a Covid. Na, akkor volt, hogy nagyon megborultam. Két hónapon át nem szólt másról az életem, csak a zenéről és próbákról, de nem volt elég. Nem tudtam kezelni… és megcsúsztam” – mesélte Osváth Zsolt műsorában Andi.

@hanyatka3 @Sztárban Sztár @TV2 @Tóth Andi ♬ eredeti hang – Hajni(Tóth Andi fan)


Ám valójában Babett értékelése így hangzott:

„Fantasztikusan énekeltél, de ezt a fiúk elmondták, és valószínűleg el is mondják még nyolcvanötször… Te egy olyan típusú nő vagy, akinek nagyon erős erotikus kisugárzása van. Egyébként a Tina is ilyen, és ez nagyon ritka. De ezt eddig egyik produkciódban sem éreztem. Pedig amikor csak mész az utcán, akkor is azt érzem, hogy atya ég, ez a nő hogy néz ki… Most végre hoztad ezt a dögöt, és annyira komplex volt ez az egész, hogy csak tátott szájjal itt ülünk” – mondta a produkcióról Babett, aki ezután fordult Szabó Ádámhoz:

„Te meg egy nem tudom, mi vagy… Most szégyelld össze magad, mert egy ökör vagy! Sosem lesz ilyen nőd, hát gyönyörű! Egy ilyen nőnek három hónap után meg kell kérni a kezét és királynőként kell kezelni élete végéig. Hát ki enged el egy ilyen nőt?” – mondta Babett, akit most megkeresett a Bors Andi kijelentései miatt, és aki csak röviden kommentálta Andi szavait…

Hogy őszinte legyek, nem szeretnék és nem is tudok mit mondani. Egyszerűen méltatlan lenne bármit is hozzátennem ehhez a történethez…– fogalmazott Babett.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?