Celeb / Híresség

A Fricska szépfiúja Terence Hillhez hasonlította magát, pökhendi kijelentése miatt saveső esett Tóth Gabi új kedvesére

Amit Papp Máté Bence mondott az sokaknál kiverte a biztosítékot.

 

 

 

Már hosszúnak tűnő hónapok teltek el azóta, mióta a szép magyar nyelv egy igen régi, ám annál ritkábban használt szót elenevített fel: a fricskát. Ugyanis amikor Krausz Gábor kiírta közösségi média oldalára a válásról szóló beszámolójába a már-már ikonikus mondatot:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Bár ekkor még nem volt világos, hogy mire is érti ezt, hamar összeállt a kép: a válás elsődleges okaként a közvélemény által Tóth Gabi táncoscsapatának, a Fricskának az egyik jelentős tagja, Papp Máté Bence van kikiáltva. Bár az érintettek közül senki nem nyilatkozott a pontos történésekről, jelenleg ez a forgatókönyv az, ami alapján az emberek leosztották a szereplőket.

Van Gabi, a gonosz csalfa nő, van Papp Máté Bence, a fiatal házasságtörő és Krausz Gábor, a tisztes családapa, a történések ártatlan elszenvedője. Míg Krausz Gábor szinte fürdik a közönség szeretetében és a Dancing with the Stars indulása óta szinte országos szintű rajongás veszi körbe, addig Gabinak és Papp Máté Bencének lényegesen nehezebben mennek a dolgai, mert szembeszélben kell haladniuk.

Bár a Fricska tagja nem használja túl aktívan a közösségi médiát, most mégis feltöltött magáról egy új fotót. Egészen érthetetlen módon a kommenteket nem tiltotta le mellette és nem is váratott sokáig magára a magyarok jól ismert, mindent elsöprő ítélkezése.

Szegény srác a képe címének a Don Matteo nevet adta. Akinek esetleg nem mondana ez semmit: ez egy világszinten híres krimisorozat, melynek főszerepét sokak kedvenc színész Terence Hill játsza. A kisvári plébános csavarosz észjárásának köszönhetően minden részben bűnügyeket old meg, miközben bölcsességével a kisváros lakóit is segíti.

Sokan felháborodtak ezen az összehasonlításon, mondván soha az életben nem érhetne a népszerű színész és karakter nyomában, többen egyenesen felháborítónak találták már az elképzelést is, hogy így nevezte magát.

A hatalmas felzúdulást kiváltó fotót itt tudod megnézni:


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?