Celeb / Híresség

ABBA együttes – AKKOR és MOST… így néznek ki most, akiket szüleink bálványoztak!

Az ABBA együttes az egyik legnépszerűbb együttes a világon. Slágereiket az egész világon, minen kontinensen sugározták, amelyeket a mai napig dúdolják az emberek. Pályafutásuk során több mint 100 dalt jelentettek meg és kb. 400 millió lemezt adtak el.

 

 

 

A svéd popegyüttes dalai a mai napig fennmaradtak, zenéjüket még rengeteg rádióadásban hallani lehet. Hihetetlen, hogy megalakulásuk óta már 46 év eltelt, hiszen az ABBA együttest 1972-ben alapították meg, de igazából 1974-ben váltak világszerte ismertté, amikor a Waterloo című dalukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált.

Ebben a cikkünkben megmutatjuk, hogyan néznek ki most azok a fiatalok akiket atyáink bálványoztak.

Agnetha Fältskog, 67 éves

 

 

 

 

 

 

 

Björn Ulvaeus, 72 éves

Benny Andersson, 71 éves


Anni-Frid Lyngstad, 72 éves

Örülünk annak, hogy boldognak és egészségesnek láthatjuk a legendás személyeket, akik dalaikkal olyan sok örömet okoztak nekünk. A régi csapat még mindig összetartó, 2016-ban is összegyűltek és együtt koncerteztek.

 

 

 

 

 

 

A svéd csapat négy nemrég összegyűlt egy partin, hogy megünnepeljék Bjorn Ulvaeus és Benny Andersson 50 éves ismerettségét.

Egyszerűen elképesztő, hogy ezek a zenészek nyugdíjas korban is milyen jól néznek ki. Ha te is szeretted az ABBA dalokat, akkor feltétlenül oszd meg ezeket a képeket!

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?