Celeb / Híresség

Példátlan siker: hatalmasat ugrott Kulcsár Edina cégeinek árbevétele

Kulcsár Edina büszke lehet a cégei fejlődésére, ugyanis az elmúlt évben jelentősen nőtt az árbevételük. Az is kiderült, pontosan mennyivel.

 

 

 

Kulcsár Edina élete egyre pozitívabb irányt vesz: az első közös kislányukat várja G.w.M-mel, nemrég összeházasodtak, illetve egy kutyát is magukhoz vettek. Az egykori szépségkirálynőnek a magánélete mellett a karrierje is jobban beindult. Az üzleti vállalkozásai elképesztően jól termeltek az elmúlt évben.

Világgazdaság foglalta össze, hogy mínusz 4 millióról 126 millióra ugrottak tavaly a kismama adózott eredményei. Az Opten adatai jól rávilágítanak arra, hogy milyen hatalmas változást értek el, miután két fő cégének is ugrásszerűen megnőtt az árbevétele 2021-hez képest a 2022-es pénzügyi évben.

Az Edina Kulcsár Kft. árbevétele több mint hatszorosára ugrott a 2021-es évhez képest 2022-ben, 13 millió forintról több mint 81 millió forintra. Ennek megfelelően az adózott eredménye is jelentősen javult. A 2021-es mínusz 4,8 millió forint után tavaly már 57,5 millió forintról tudott beszámolni a vállalkozás. Hiába azonban a javuló eredmény, a tulajdonos, Varga (Kulcsár) Edina nem vett ki osztalékot ezúttal.

Ahogyan másik cégéből, a Beauty Station Europe Group Kft.-ből sem, amely még előző vállalkozásánál is jobban teljesített. Ennek a cégnek – amelynek fő tevékenysége a fodrászat és szépségápolás, illetve csomagküldő kiskereskedelem – az árbevétele 2021 után 88 millióról 143,7 millióra emelkedett, adózott eredménye pedig a szerény 727 ezer forintról egészen 68,4 millióig ugrott. Láthatóan tehát óriási változás történt, hiszen a két cég együttesen mínusz négymilliós adózott eredményről nőtt a csaknem 126 millió forintos eredményre.

A lap továbbá kifejtette: Kulcsár Edina férje, Varga Márk egyik vállalkozásban sem szerepel – míg a szépségkirálynőnek előző párjával volt közös cége –, sőt, még a zenészhez köthető webshopot üzemeltető cégben sincs tulajdonrésze.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?