Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Testőrök vigyáznak Mészáros Lőrinc menyasszonyára – Várkonyi Andrea és a felcsúti milliárdos már meg is kezdték közös életüket a budai luxusvillában

Még nem házasodott össze, de már együtt él Mészáros Lőrinccel Várkonyi Andrea. A menyasszony megkezdte új életét, testőrök kísérik mindenhová és férje miatt a budai luxusélet mellett a falusi életet is meg kell szoknia.

 

 

 

 


Még nem házasodott össze, de már együtt él Mészáros Lőrinccel Várkonyi Andrea. A menyasszony megkezdte új életét, testőrök kísérik mindenhová és férje miatt a budai luxusélet mellett a falusi életet is meg kell szoknia.

Össze is költöztek

Az új szerelem egy teljesen új életet hozott Várkonyi Andreának, ami a házassággal még tovább változik. A műsorvezető és kislánya már elhagyta egykori otthonát, és megkezdte közös életét Mészáros Lőrinccel, Magyarország leggazdagabb emberével– írja a Story.

Felcsúton és Budapesten élnek majd

Mészáros Lőrinc nemrég azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy nem hagyja el Felcsútot, az az ő igazi otthona és Budára csak praktikus okokból költözik. A lap most azt írja, hogy Várkonyi Andreának is kétlakiságra kell berendezkednie, hiszen lesz Felcsúton és Budapesten is egy bázisa a párnak.

Sosem élt falun

Persze azt nem lehet tudni, hogy Várkonyi Andrea mennyit időt tölt majd Felcsúton és hogy mennyire tetszik majd neki a falusi élet. Hiszen Szegeden született, Bochkor Gáborral a Budapest közeli Diósdon éltek. Majd szétválásuk után a Várkonyi érdi házába költözött kislányával.

Budai villa

A jegyespár új szerelmi fészke egy budai impozáns, panorámás villa, amely sajtóértesülések szerint a kiszolgálóhelyiségekkel együtt közel 900 négyzetméter. Nemrég a 24.hu vette észre, hogy egy békéscsabai biztonsági cég azzal hirdeti magát, hogy Mészárosék villájába daruval emelik be az ország egyik legnagyobb páncélszekrényét.

 

 

Testőrökkel közlekedik

A Story arról is ír, hogy ezentúl nemcsak Mészáros Lőrincet védik testőrök, hanem jövendőbeli feleségét is. Úgy tudjuk, a TV2 jótékonysági műsorfelvételére is már testőrökkel érkezett Várkonyi Andrea.

36 év után váltak el

Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy elválnak. Harminchat évet töltöttek együtt, és – ahogy az üzletember mondja – békében, korrekt módon oldották meg a különválást. Az egykori gázszerelő elmondta az Indexnek, hogy sosem feledi a volt feleségével együtt töltött időt. 

Hálás a feleségének

„Mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért” – mondta a milliárdos. Azóta újra rátalált a szerelem, méghozzá Várkonyi Andrea személyében. A műsorvezetővel való románc hatalmas figyelmet váltott ki, és heteken át mindenki arra volt kíváncsi, vajon igazak-e a híresztelések. Mint kiderült, nagyon is azok, hamarosan megejtik az esküvőt is.

Boldogság, szerelem

„Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk” – mondta az Indexnek Mészáros Lőrinc.

Gyorsan lecserélte az asszonyt

Várkonyi azt követően jött össze Mészáros Lőrinccel, hogy jelenleg már csak ex-Mészárosné tévéjéhez szerződött. Úgy tűnik nem figyelt eléggé a volt asszony, mert Várkonyi villámgyorsan összejött Lőrinccel, hiszen nem telt el egy év, máris távozott Mészárosné tévéjétől, Lőrinc és volt felesége pedig bejelentették a válást.

 

 

Előkészíthette a válást

A bennfentesek arról mesélnek, hogy Várkonyi és Mészáros Lőrinc egy karácsonyi céges rendezvényen ismerhették meg egymást, ezt követően gyorsan alakultak az események. Pár hónappal később a korábbi feleség kikerült szinte az összes Mészáros-cégből, úgy tűnik a leggazdagabb magyar elkezdte előkészíteni a későbbi válást.

Bimbózó szerelem

Ezzel párhuzamosan szépen alakult a Várkonyi és Mészáros kapcsolata. A bimbózó szerelem szálba szökkent és Várkonyi szép lassan egyre beljebb és beljebb került a Mészáros családba. Együtt utaztak Dubaiba és a Maldív-szigetekre akkor, amikor a járvány miatt Orbán Viktor arra kérte a magyarokat, hogy ne menjenek külföldre.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc
Vákonyi Andrea leszáll Mészáros Lőrinc magánrepülőjének fedélzetéről | Forrás: hvg.hu

20 milliós gyűrű

Nem sokkal később Várkonyi a TV2 reggeli műsorában volt vendég és annyira szerette volna, hogy vegyék észre az új gyémántgyűrűjét, hogy egyfolytában a haját igazgatta. Kiderült, hogy az ékszer nagyjából 20 millió forintba kerül.

 

 

 

 

 

forrás: budapestkornyeke.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?