Celeb / Híresség

Curtis Győzikéről: Szánalmas a csávó, azt a csúnya zöld nyakkendőt is honnan szerezte?

Curtis és Gáspár Győző valószínűleg barátok már sosem lesznek. Most a rapper elmondta, hogy szerinte a showman, miért is lett Fradi-szurkoló, és azt is bevallotta, hogy szánalmasnak tartja a viselkedését.

 

 

 

Mint megírtuk, Curtis hangot adott annak, hogy mennyire nem tetszik neki Győzike hirtelen jött Fradi-imádata, még Gáspár Beával is sikerült egymásnak esniük emiatt.

Curtis most a Péntek Esti Partizán vendége volt, ahol – többek között – Győzike is szóba került. Itt sem finomkodott, szerinte Gáspár Győző egy „előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló, valamint abban is biztos, hogy csak az a cél, hogy benyaljon.

Curtis elárulta, hogy neki semmi problémája azzal, hogy például Szabó András Csuti és Kucsera Gábor Ferencváros-szurkolók, ugyanis pontosan tudja, hogy ők nem azért teszik, mert cserébe elvárnak valamit, vagy bíznak valamiben, hogy ők majd ezáltal jobb fényben tűnhetnek el.

Fú, ez az ember… Szánalmas ez a csávó számomra… Zöld nyakkendő b*szd meg. Honnan a p*csából szerez ilyen csúnya zöld nyakkendőt?

– kezdte Curtis, aki szerint Győzike úgy öltözött fel, mint aki elveszített egy fogadást.

„Nem ő védi meg magát, hanem rám ír a felesége… A lényeg az, hogy a felesége válaszolt erre a képre nekem… Egyből jött, hogy rasszista vagyok, nem azzal van a bajom. A legjobb barátom roma származású”

– mondta Curtis, aki szerint valóban, amit Győzike kapott a stadionban, az rasszizmus volt.

A rapper szerint Győzike nem hiteles, de ő nem tudja elhinni azt, amit lát vele kapcsolatban, és szerinte okkal nyomul ennyire a Fidesz felé, és ezt a zenész úgy mondta, hogy ő maga is kormánypárti inkább.

Nálam ez nem titok, hogy egyébként én inkább a Fidesz felé húzok

– mondta ki Curtis.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?