Celeb / Híresség

Galambos Lajos szerint Majka legalább a feleségére tekintettel lehetett volna, amikor beszólt neki: „Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja”

Budapest – Rendesen felkavarta az állóvizet, amikor Majka november elején egyik fricskájával a legendás trombitást, Galambos Lajost találta meg a Sztárban sztár leszek! adásában. A szópárbaj ki is élesedett a két sztár között: Lagzi Lajcsi ugyanis Majka feleségével vágott vissza. A csata tovább folytatódik, Galambos Lajos a Story magazinnak tálalt ki Dundika dáridós múltjáról, egyúttal keményen bírálva Majka tehetségét.

 

Ahogy Blikk is beszámolt róla, a Sztárban sztár leszek! november eleji adásában az egyik versenyző, Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám című dalát adta elő. Bár a produkció hibátlan volt, a jelenet mégis Majka beszólós énjét hozta elő: „Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális” – célzott Lajcsi évek óta húzódó perére az énekes-rapper, aki egyébként nemrég jelentette be, hogy visszavonul a képernyőtől.

Galambos Lajosnál Majka legutóbbi beszólása volt az utolsó csepp a pohárban. A Storynak ugyanis elmondta, egyetlen slágerét sem ismeri Majkának, de ha ismerné is, akkor sem gondolja, hogy egy kalap alá vehetné magát Aradszky Lászlóval.

„Azt szögezzük le, hogy ő sosem fog örök slágereket írni, mint Aradszky László. Így ne is vegye a szájára, mert nincsenek egy szinten!”

Minden túlzás nélkül, a peres ügyemre ráment az életem. A házasságom, a boldogságom. Ízléstelennek és lelketlennek tartom, hogy valaki milliók előtt ezzel poénkodik. Ráadásul bűnös az, akit a bíróság elítél, és engem nem ítéltek el jogerősen

– kezdte a Storynak Lajcsi. Majka egyébként nem először találta meg a legendás trombitást. Pár éve szintén főműsoridőben kezdte őt „gyalázni”, mert Galambos súgógépről olvasott. A zenész úgy érzi, Majka már rég átlépte a jópofaság határát, ezért döntött úgy, hogy felveszi a kesztyűt.

 


Galambos Lajos őszintén és nagyon részletesen beszélt Majka feleségének dáridós múltjáról. A tévés szerint Majka már csak azért is elgondolkodhatott volna, mielőtt odaszólt neki, mert a saját felesége is a Dáridóban kezdte a pályafutását.

Dundika még csak tizenéves volt, amikor a Vándorok című formációval feltűnt a zenés műsorban, s a szereplést – Lagzi Lajcsi szerint – Majka felesége nagyon élvezte. „Dundikát egy édes, kedves, szeretnivaló lánynak ismertük. A mirigyek az Ugribugri becenevet adták neki” – mondta Lajcsi, hozzátéve:

A neve, az arca összeforrt a Dáridóval. Ha rám nem is, legalább a feleségére tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja!

A zenész tisztán emlékszik, hogy legalább 60-70 turnét is lenyomtak együtt a feleségével, együtt ettek, utaznak, „mondhatni, akkoriban ‘együtt élt’ a Dáridós-csapat”.

Dundika nagyon büszke volt arra, hogy állandó szereplőként részt vehet a produkcióban

– mondta a zenész.

Lagzi Lajcsit őszintén bevallotta, már nem igazán foglalkozik Majka beszólásával, lezártnak tekinti a témát, a kettejük közötti viszonyt pedig nem akarja rendezni.

„Ugyanakkora hatást tett rám a beszólása, mint a munkássága. Nem számottevő” – mondta, hozzátéve: a nem haragszik rá a történek miatt, de a kialakult hacacáré a nyilvánosság miatt nagyon zavarja.

Semmit nem akarok rendezni vele. Szerintem még nem is találkoztunk. Én zenésziskolában tanulta, ő nem tudom, hol, mert azt a műfajt, amit képvisel, zeneiskolában nem tanítják– zárta rövidre Lagzi Lajcsi.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?