Celeb / Híresség

Gáspár Laci könnyes szemmel mondott köszönetet Ruszó Tibinek

Az X-Faktor fiatal versenyzője Gáspár Laci egyik dalát adta elő a második élő adásban.

 

 

 

 

 




Az X-Faktor második élő show-ja is újabb izgalmas perceket tartogatott a tévénézőknek. ByeAlexnek a fiúk kategóriájából egyelőre az összes versenyzője megvan és Gáspár Lacinak is csak Anti bácsitól kellett elbúcsúznia. Dallos Bogi azonban már csak Bagdi Enikőre számíthat, Puskás Peti pedig a következő adástól csak nézőként szemlélheti az eseményeket ezek után.

Gáspár Lacinak nem a szomorúság miatt szöktek könnyek a szemébe, hanem ByeAlex mentoráltjának előadása miatt. Ruszó Tibi ugyanis Laci egyik dalával lépett színpadra a 2. adásban, a produkció után a mentor meghatódott és könnyes szemmel mondott köszönetet a fiatal versenyzőnek.

Ruszó Tibi produkciója:




 

 

„Nagyon nehéz megszólalnom…” – kezdte a mentor, aki azt mondta: a dal hallatán nem csak az X-Faktor aktuális évada, hanem egész élete „leforgott” előtte.

„Ilyen nem nagyon van, hogy Alex a mentorod, de valahol mögötted én is ott vagyok, ez a dal is ezt bizonyította” – mondta Laci, aki szerint a taps neki és Alexnek is szólt. Majd hozzátette, hogy nem az énekes származása, vagy zenei stílusa miatt ez a véleménye, hanem mert Ruszó Tibi nagyon tehetséges.

A fiatal énekes tehetségét a többi mentor is megemlítette. Puskás Peti annyit tett hozzá, hogy az idei évadban betonbiztos hangok vannak, majd azt is elmondta, szerinte Ruszó Tibi a legjobb énekes.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?