Egyéb

Gyűlnek a viharfelhők Orbán feje fölött – Már a fideszes szavazók is berágtak rá!

Még mindig nem csillapodik a botrány Orbán olaszországi magánprogramja kapcsán, ami miatt a Honvédség gépe bő ezer kilométeres kitérőt volt kénytelen tenni.

Most a Publicus Intézet készített egy felmérést, melyből kiderült, hogy a magyarok kétharmada átláthatóbb tájékoztatást szeretne a kormányzati gépek útjairól, valamint ennél is többen vannak azok,

AKIK ELFOGADHATATLANNAK TARTJÁK, HOGY ORBÁN MAGÁNÚTJAIRA HASZNÁLJA A KORMÁNYGÉPEKET!

Népszava megbízásából készült felmérés rávilágít, hogy az emberek mindössze hetede, de még a kormánypárti szimpatizánsoknak is csak harmada szerint elfogadható, hogy Orbán Viktor miniszterelnök magáncélokra használja a kormánygépet.

 


Az ügyben egyébként Hadházy Ákos feljelentést tett hivatali visszaélés miatt, ugyanis az ezer kilométeres kitérő legalább 3-4 millió forintjába került az adófizetőknek – a botrány legfrissebb részleteiről ide kattintva olvashatnak bővebben.

 

Orbánnak lesújtó lehet a felmérés végeredménye, ugyanis még a szimpatizánsainak jelentős része is elítéli, hogy közpénzből, kormányzati géppel utazik a magánprogramjaira.

Forrás: Népszava.hu

A Fidesz-KDNP szavazóinak csupán 36 százaléka tatja elfogadhatónak, hogy a kormányfő magáncéljaira használja a kormánygépet, ezzel szemben az ellenzékiek csupán 3 százaléka vélte így.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?