Egyéb

„Gusztustalan féregnek tartom azt, aki ilyet tesz” – Egymásnak feszült VV Greg és VV Zsuzsu – Ezért áll a bál közöttük

Elképzelhető, hogy végérvényesen megromlott a viszony a Való Világ egykori játékosai között. Az első női győztes, VV Zsuzsu ugyanis olyat tett korábbi barátja és játékostársa háta mögött, amit már Greg sem tolerálhatott, pedig a fiatalok eddig jóban voltak. Bár Zsuzsu már megbánta, amit tett, Greg mégsem tud neki megbocsájtani.

 

 

 

 


A Való Világ kilencedik szériájának nyertese és döntőse két évvel ezelőtt kerültek be a játékba, ahol nem csak játékostársak, de barátok is lettek. A fiatalok kapcsolata a villalét után ugyan megromlott, a szoros barátság megszűnt köztük, de alapjában véve jóban maradtak.

 Minősíthetetlen az, amit velem tett Zsu! Nagyon haragszom rá, megalázott és megszégyenített mások előtt, ráadásul a hátam mögött – mondta mérgesen VV Greg.

A Blikk természetesen megkereste a Való Világ első női nyertesét VV Zsut is, aki lapunk kérdésére elmondta, valóban megmutatta a Gregtől kapott képet másoknak is, így szivároghatott ki most a dolog.

– Valóban megcsináltam vele, de nagyon megbántam. Másfél évvel ezelőtt történt és már nem tudom visszacsinálni. Nem volt ez tőlem szép dolog az biztos, de már ez van. Megértem, hogy mérges rám Greg. Sajnálom, mert azt hittem barátok vagyunk és meg tudjuk beszélni ezt egymással, de ezek szerint óvodás stílusban Greg árulkodni kezdett és ezzel nem tudok mit kezdeni. Szerintem két évet nem úgy kellett volna lezárni, hogy az újságnak kell nyilatkozni. Hibáztam, igen. Ráadásul egy harmadik fél kavarása miatt derülhetett ki az egész, aki nekem rosszat akart – válaszolta lapunk megkeresésére VV Zsu, majd hozzátette, ő is sok mindenért megsértődhetett volna már eddig is Gregre, aki a háta mögött csúnya dolgokat mondott rá, amivel ezzel az Anikó Show-ban kellett szembesülnie.

– Nagyon kellemetlen volt, amikor megmutatták nekem a tévében azt a felvételt, amiben Greg csúnyákat mond rólam, de én akkor is megbocsájtottam neki. Greget érdekembernek tartom egyébként, ennek ellenére sokat írogattunk egymásnak és beszéltünk telefonon, szerintem jóban voltunk, egészen a tegnapi napig – zárta a beszélgetést VV Zsuzsu.

Amikor Greget szembesítettük azzal, amit egykori játékostársa lapunknak nyilatkozott Greg elmondta, hogy ő szerette volna ezt az egészet tisztázni Zsuzsuval, de a lány ettől elzárkózott.

– Nem értem Zsu miért próbálja még most is hazugságokkal menteni a menthetetlent?! Én nem szaladtam az újságokhoz ezzel a témával kapcsolatban! Engem két napja megkeresett a Blikk az online bántalmazással és a civil munkámmal kapcsolatosan, hogy egy live interjú keretében beszélgessünk, amit természetesen szíves vállaltam el. Tegnap, mikor kirobbant ez a botrány és publikáltam a közösségi oldalamon a dolgokat, nyilván a Blikk is rákérdezett arra, hogy mi történt. Én pedig nem fogok hazudozni! Elmondtam a teljes igazat! Zsuzsu nem akarta ezt velem megbeszélni, ahogy ráírtam, hogy mi ez az egész és, hogy képzeli, akkor letiltott! Ma pedig, amikor kiderült, hogy megyek a Blikkbe liveozni, akkor feloldotta a tiltást, hívogatott, de már nem voltam hajlandó vele beszélni! Írt egy levelet, szinte könyörgött, hogy ne menjek a Blikkbe, ne tegyem ezt vele! Előbb kellett volna gondolkodnia! Azt sem értem, miért hozza fel a villalétet meg a múltat, mikor azt megbeszéltük, lezártuk és tiszta lappal kezdtük kint a barátságunkat! – zárta a beszélgetést VV Greg, aki a Blikk Facebook oldalán élőben beszélgetett Kiss Rachellel civil munkájáról, valamint arról, hogyan él a Való Világ óta.

 

 

 

 

Az élő interjút itt nézhetik vissza:

Einwiller Gregorral a Való Világ 9 finalistájával beszélgetünk magánéletéről és civil szakmájáról, ami teljesen eltér a róla alkotott képről.

Közzétette: Blikk – 2021. március 4., csütörtök

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?