Celeb / Híresség

Győzike felfedte a titkát: elárulta, mi van közte és Berki Mazsi között

Sokat mondó üzenetek, közös képek és bejelentkezés a közösségi médiában. Valamire készül Berki Mazsi és Gáspár Győző, vagy csak élvezik egymás társaságát? Most kiderült, valójában mi is van a showman és Berki Krisztián özvegye között.

 

 

 

Gáspár Győző és Berki Mazsi a napokban több közös képet is posztolt, ráadásul egészen sokatmondó üzenettel. A pillanatképek alapján nagyon jól érezték magukat együtt, sőt, Győző vallomást is tett Berki Krisztián özvegyének, olyat, amire senki nem számított:

„Szeretlek” – írta Győző.

Persze, vélhetőleg nem szerelemről van szó, hiszen Győző életében kevesebb biztos pont van, mint Bea asszony, és úgy hírlik, Mazsi is megtalálta már a boldogságot, ám mostanában a jelek szerint mégis nagyon sok időt tölt együtt a két celeb.

(A legfrissebb hírek itt)

Feltehetőleg egy közös munka kapcsán találkozhattak, amelynek során nagyon jól megértették egymást, de még semmi sem biztos. Ám nagy port kavart a showman Instagram-történetben megosztott szelfije, amelyen Mazsival közösen pózol, nem is akárhogyan: Mazsi a középső ujját mutatja a kamerába, miközben mindkettejük arcán hatalmas mosoly virít.

De mi is van közöttük?

Győző és Mazsi a mai napon is sok időt töltöttek együtt, és amikor a showmant utolérték, ezt nem is titkolta, sőt, nagyon sejtelmesen válaszolt:

Itt ül Mazsi velem szemben most is! A barátságunkról nem nyilatkozom, de annyit elmondok, hogy nagyon szeretjük egymást

– mondta a Metropolnak Győző.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?