Celeb / Híresség

Bejött az OnlyFans: méregdrága ajándékkal lepte meg magát Molnár Anikó – Fotó

Az OnlyFans üdvöskéje nem sajnálta a pénzt, mélyen a zsebébe nyúlt. Molnár Anikó február óta töretlen népszerűségnek örvend a pénzért felnőtt tartalmakat szolgáltató OnlyFansen, amire nem magamutogatás, hanem sokkal inkább komoly lelki okok miatt regisztrált, legfőképp az édesanyjának szeretne segíteni.

 

 

 

Az egykori Nagy Ő -t a fiatalabb generáció is imádja az említett erotikus oldalon, ő pedig időről időre pikáns tartalmakkal tartja fent a rajongók figyelmét, amiből  szépen profitál. Bár távol áll tőle a rongyrázás, egy hideg és sötét novemberi napon úgy döntött, meglepi saját magát a kedvenc illatával, az Ománban alapított, Amouage nevű luxus illatmárka egyik kedvelt termékével, ami a Honour 43 nevet viseli.

Némi kutatómunka után azt is megtudtuk, hogy Anikó választása, azaz egy 50 ml-es kiszerelés az említett parfümből nem kevesebb, mint 95 540 forintba kerül egy ismert rendelős oldalon, Anikó tehát fontosnak tartja, hogy időről időre saját magát is kényeztesse, és ha kell, mélyen a zsebébe nyúljon ennek érdekében.

Télből utazna a nyárba

Bár Anikó most meglepte magát ezzel a luxusparfümmel, egyébként egyáltalán nem jellemző rá, hogy ész nélkül szórná a pénzt. Azt viszont a fejébe vette, hogy télen mesés üdülésre megy, reményei szerint férfitársaságban.

„Nyáron nem igazán jutott időm a pihenésre, jó lenne ezt télen bepótolni. Ez az anyagiaktól is függ, nagy általánosságban elmondható, hogy csak a nagyon gazdagok járnak télen nyaralni!”

Egy Maldív-szigeteki utat két főre el tudnék képzelni magamnak.

„Egyelőre nem tudom, kivel mehetnék, persze barátnőt is hívhatnék, de 47 évesen már inkább férfival mennék. Egy pasival lenne jó, de még várom a társam” – mondta mosolyogva Anikó a Ripost-nak, még augusztus végén.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?