Celeb / Híresség

Überciki! G.w.M testvére megfenyegette az ismert influenszert

A fiatal híresség is meglovagolta a Kulcsár Edina és új párja által gerjesztett hullámot, amivel alaposan felbosszantotta G.w.M rokonságát. Testvére keménykedett egyet a rapper helyett.

 

 

Feltehetően minden emberrel megesett már, akinek bátyja van, hogy egy vita hevében azt találta mondani, szól az idősebb testvérének és akkor aztán lesz nemulass. A legtöbbünk viszont utoljára az óvodában élt ezzel a veszekedést lezáró „érveléssel”. Nem így a Kulcsár Edina farvizén pikk-pakk országosan is ismertté vált G.w.M, aki 25 évesen sem restelli a testvérével intéztetni a kényessé váló szitukat.

Történt ugyanis, hogy akárcsak a feltörekvő influenszerek többsége, az egykori valóságshow-hős TivTivy is készített egy ötletes, ámbár valóban gúnyos videót Kulcsár Edina és G.w.M románcáról. Nem sokkal ezután üzenet landolt Tivy fiókjában, melyben feltehetően felszólították, hogy törölje TikTok-tartalmat, mert az sérti az érintetteket. Az üzenethez egy telefonszámot is csatoltak, melyet hősünk élő bejelentkezésben csörgetett meg.

Tiv Tivy
A népszerű influenszer állta a sarat (Fotó: Instagram)

 

 

 

Kollégánk kissé megkésve csatlakozott a nem éppen jó hangulatú beszélgetésbe, melyből kiderült, hogy G.w.M testvére – feltehetően a bátyja – próbálta meg rávenni a csatorna tulajdonosát, hogy törölje a szerinte illetlen és bántó videót. A srácok éppen annál a résznél tartottak a kakaskodásban, hogy hol is kéne találkozniuk, hogy ütésváltás keretében rendezzék a nézeteltérést. Csak úgy röpködtek a „Gyere ide! Te gyere ide!” – kezdetű szólamok. Hogy mi lehetett a rapper testvérének szándéka, az egyértelműen kiderült, amikor Tivy egy plázát nevezett meg az esetleges találkozó színhelyéül. Vitapartnere ugyanis nehezményezte, hogy az adott épület környéke be van kamerázva…

Végül az egykori valóságshow-szereplő felülkerekedett vitapartnerén azzal, hogy megkérdezte, miért nem maga G.w.M keresi őt fel, ha problémája van, majd ígéretet tett rá, hogy az egyértelmű provokáció és támadás ellenére is eltávolítja a kérdéses anyagot a TikTok-csatornájáról.

 

 

 

Az internet azonban nem felejt, így meg tudjuk mutatni, min is akadt ki az előadó és testvére.

 

forrás: ripost.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?