Celeb / Híresség

Alekosz ígérete: ha megnyeri a Balázsék szavazását, alsónadrágban végigmegy az Erzsébet hídon

Ma este zárul le a Rádió1 szavazása, melyben eldől, ki csatlakozik Balázsékhoz harmadik műsorvezetőként a rádió reggeli műsorában. A jelöltek között ott van Nagy Alekosz is, aki fogadalmat tett arra az esetre, ha ő győzne.

 

 

 

Vadon Jani tavaly decemberben bejelentett távozása után Balázsék szinte minden erejüket abba fektették, hogy méltó utódot találjanak szeretett kollégájuk helyére. Számos sztár megfordult a műsorban az utóbbi hetek alatt, és olyan nagy nevek foglalták el Vadon székét, mint Ábel Anita, Puskás Peti, Kovácsovics Fruzsina, Svraka-Gévai Juli, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Wossala Rozina, vagy éppen Nagy Alekosz. A napokban pedig egy szavazás indult Rádió1 oldalán, melyben a hallgatók dönthetik el, hogy kit szeretnének hosszú távon is hallani a műsorban.

Balázsék a csütörtök reggeli adásban elárulták, hogy rengeteg szavazat érkezett a hallgatóktól, és állítólag – a saját meglepetésükre is – közülük nagyon sokan azt szeretnék, hogy Nagy Alekosz kapja meg Jani helyét a műsorban.

A sok szavazat hírére pedig természetesen Alekosz is reagált: a híresség a közösségi oldalán osztotta meg, hogy amennyiben tényleg ő nyeri meg a szavazást, egy vakmerő és kissé polgárpukkasztó dologra szánja el magát. Azt azonban nem tette hozzá, hogy vajon elvállalja-e a rádiós munkát.

Ha nyerek, alsónadrágban végig megyek az Erzsébet hídon

– írta Facebookon.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?