Belföld, Hírek

Balhé a 47-es villamoson: addig mondta a butaságait az oltástagadó asszony a 47-es villamoson, amíg rossz vége lett – videó

A koronavírus-járvány erősen rányomja a bélyegét a társadalom mentális állapotára. Nem elég az embereknek a saját bajuk, még a villamoson is az oltatlanok butaságait kell hallgatniuk? Egy idős asszony előbb egy maszkot viselő kisgyerekbe próbált belekötni, aztán elkezdte ismertetni a jármű közönségével káros nézeteit, amit még akkor sem hagyott abba, amikor a gyerek édesanyja kikérte magának a dolgot.

 

 

Persze, hiába szólították fel az asszonyt, hogy vegye fel a maszkját, az idős nő nem tette meg. A végén egy covid-osztályon dolgozó ápoló is megszólalt, az oltástagadó nő pedig megkapta: „Maguk miatt vagyunk itt, ahol vagyunk”.

A felvételt a Heti napló munkatársa készítette a hétvégén a 47-es villamoson, Budapesten, a műsorban pedig egy rövid részletet be is mutattak belőle.

Az ATV-s műsor Facebook-oldalán így írnak az esetről: A történet előzménye, hogy egy, a villamoson ülő idős hölgy nem hordott maszko, majd többször is szóvá tette, hogy a vele szemben ülő gyerek visel. Ahogy fogalmazott: „szegény, biztosan nem kap levegőt”. Erre a gyermek édesanyja kikérte magának a megjegyzést, mondván, ez nem így van, a maszkot pedig a saját és mások egészsége megóvása érdekében hordják. Végül a teljes villamos és az anyuka védelmére kelt. Többen is a vírustagadó nő ellen fordultak, aki azt hangoztatta, hogy „önök a propagandának hisznek” és a „kísérleti vakcinának”. Később a villamoson megszólalt egy covid-osztályon dolgozó ápoló is, akinek – miután megjegyezte, hogy hol dolgozik – a nő csak annyit mondott, „szégyellje magát”, majd leszállt. E konfliktus végéről látnak egy rövid részletet.



 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?