Celeb / Híresség

Gáspár Bea kitálalt a Győzike Show-ról: „Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató”

Gáspár Bea visszarepült az időben, és komoly gondolatokat fogalmazott meg a Győzike Show időszakáról. A háziasszony arról is beszámolt, milyen érzés volt a férjével forgatni, illetve saját meglátása alapján mitől lett ő sikeres.

 

 

 

Szinte nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné a híres Gáspár családot, ugyanis tagjai 2005-től kezdve a mai napig rendszeresen szerepelnek tévés műsorokban. A Győzike Show berobbanásával egykor nap mint nap követhették a nézők, hogyan éli az életét Győző, Bea, Evelin és Virág.„Jó élményt adtak ezek a forgatások, viszont ami a tévében lement hétfőnként, az nem mindig tetszett” – ecsetelte Bea Az én Storymban Szily Nórának. Meglátása szerint akkor még nem igazán fogták fel, hogy ez mit jelent majd a családjuk számára a későbbiekben.

Soha senki nem tudta, hogy mi volt az igaz, és mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni… Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató– jegyezte meg nevetve Bea asszony, aki úgy látja, ma már ő vette át tőle ezt a szerepet.

Az ismertség és a karrierépítés mellett viszont akadtak negatív hozadékai is a műsornak. Megemlítette, hogy a forgatások miatt nem egyszer közösítették ki a gyerekeiket az iskolában. Evelin például a mai napig nehezen emlékszik vissza arra az időszakra. Beát azóta szakácsnőként is elismerték, receptjei és receptkönyvei után sorra érdeklődnek az emberek.

Kendőzetlenül vagyok őszinte, na ez a siker titka. Amit gondolok, azt abban a pillanatban ki is mondom– fogalmazta meg azzal kapcsolatosan, hogy mi viszi őt előre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?