Celeb / Híresség

Tóth Gabi kórházi kezelést kap, egyre nagyobb fájdalmai vannak: a TV2 tudatta a híreket az állapotáról

Tóth Gabinak nagy fájdalmai vannak, nem javul a betegsége. Jelenleg nem lehet elérni, mert kórházi kezelésre szorul

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Tóth Gabi a múlt héten jelentette be, hogy hamarosan új dallal lepi meg rajongóit, ami az elmúlt időszak nehézségeiről szól majd, így valószínűleg a válásáról is. Új dala az eredeti tervek szerint ma debütált volna a videóklippel együtt, ám az énekesnő ezt egészségi okok miatt elhalasztotta.

„Sajnos, erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot hozott nekem, emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni és bemutatni nektek a legújabb dalomat”

– írta a bejegyzésben Gabi két nappal ezelőtt.

Most azonban a TV2 hivatalos közleményt adott ki az énekesnővel kapcsolatban, ami szerint sajnos a mandulagyulladása egyre rosszabb:

„Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban láthatták, Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még rosszabb lett. Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premiérjét is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban” – áll a TV2 sajtóosztályának közleményében, ám hozzáteszik:

A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak

– írják.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?