Celeb / Híresség

Marsi Anikó megmutatta magát smink nélkül, kiakadtak a látványtól a rajongói

A hazai hírességek közül kevesen merik felvállalni az igazi arcukat a közösségi médiában, legtöbben erős sminket és sok filtert használnak, ám a valóság sokszor teljesen más, mint az online világ, szembesülni vele pedig nem mindig felhőtlen.

 

 

 

Marsi Anikó most bevállalta azt, amit kevés hazai híresség merne, smink és filter nélkül mutatta meg az arcát, a rajongók legnagyobb megrökönyödésére, ugyanis a TV2 híradósa egyáltalán nem úgy fest, ahogy a tévében megszokhattuk.

“Hello szeptember! Gyere indián nyár! Gyerekek a suliban, én pedig ugyanúgy teszek-veszek, intézkedem, smink nélkül. A nyugalom is csak addig tart amíg reggelizek” – írta fotója mellé Marsi Anikó.

A 47 éves híradós kapott hideget meleget fotója mellé, sokan elcsodálkoztak azon, hogyan néz ki smink nélkül, mások elárasztották lájkokkal és szívecskékkel a fotót.

“Szerintem öregítő programmal készült a fotó!” – írta egyik rajongója, míg egy másik hozzátette: “Hát nem kellett volna. A smink csodákra képes.” Mások nagyon megdícsérték Anikót“Te 1 igazi nő vagy,aki meri vállalni a sok vakolat nélkűl is az arcát! Gyönyörű vagy!!!” – írta egy férfi követője, egy hölgy pedig a következőt írta hozzá: “De jó ,hogy valaki vállalja magát különböző szépítő programok nélkül úgy ahogy van!”

Szerintetek?

forrás: twice.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?