Celeb / Híresség

„Igazi lelki társak vagyunk” – További részletek derültek Vajna Timi új párkapcsolatáról

Újabb részletek láttak napvilágot Vajna Tímea és kedvese, Zoli megismerkedéséről és a jövőről.

 

 

 

 




 

Mint ismert, Vajna Tímea és a párja, Zoli régóta barátok voltak, de csak az utóbbi időben vált szerelemmé a kapcsolatuk. Timi még kilenc évvel ezelőtt, Andy Vajnán keresztül ismerte meg az üzletembert, aki eleinte nem is volt szimpatikus neki, mert a füle hallatára számolt be kalandos nőügyeiről.

Az első fordulópont a kapcsolatukban Andy Vajna halála volt, Zoli ugyanis a támasza volt a fiatal özvegynek. Egy barátjuk szerint fokozatosan vált barátságból szerelemmé a kapcsolatuk, ahogy a hónapok során a gyászban egymást támogatták. Mint kiderült, akkor fordult komolyabbra a kapcsolatuk, amikor Timi itthon volt a TV2 Nicsak, vagyok? című műsorában.

„Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és meglátjuk, mit hoz a jövő” – fogalmazott akkor Timi. Nem is tagadják, hogy odavannak egymásért, amit bizonyít, hogy Zoli később kiment hozá Los Angelesbe, és bár felröppentek hírek, hogy összeköltöztek, információk szerint ennyire nem sietik el a dolgot.

„Zoli korábban a szórakozásnak élt, nem keresett komoly kapcsolatot. Most már más a helyzet. Beleszeretett Timibe, valósággal megbabonázta, úgyhogy a lehető legkomolyabban tervez vele” – nyilatkozta az özvegy egyik barátnője a pár kapcsolatáról.

Az biztos, hogy Timi és Zoli nagyon jól érzik magukat együtt, szerelmesek, de elhamarkodott lenne kijelenteni, hogy már a családalapításon törik a fejüket – írja a Story magazin.

„A lelkem egy része még gyászol, hirtelen mégis mindenki kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék lenni” – fogalmazott Vajna Tímea.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?