Celeb / Híresség

Schobert Norbi: Én piaci alapon születtem

Nem érzi magát a kormány kegyeltjének.

 

 

 

Schobert Norbi csütörtök délután egy majdnem negyedórás videóban fejtette ki, hogy szerinte mi az oka a jelenlegi energiaválságnak. Pár órával később a újabb posztot osztott meg a közösségi oldalán a témában.

Azt mondjátok a kormány kegyeltje vagyok, mert együtt dolgozom valakivel. Hát, ezt nem érzem, és EU-s támogatást sem kaptam, nem is kértem. Én piaci alapon születtem és tartok fent egy vállalkozást évtizedek óta

– kezdte bejegyzését, majd azoknak üzent, akik szerint csak Magyarországon rossz a helyzet, az Európai Unió többi részén nem. Egy német napilap szerdai címlapját, majd saját édesanyja példáját hozta fel.

Egy német nyugdíjas panaszkodik, hogy nagyobb a gázszámlája, mint a nyugdíja. Édesanyám tegnap kapta meg az augusztusi villanyszámláját. 8500-ről 85 ezer! 100 ezer a nyugdíja. Én egészítem ki. 20 éve!

Mint írja, ha a német nyugdíj kevés a rezsire, akkor ott az energia is drágább, mint itt. A bejegyzést a következő sorokkal zárta:

Ne hazudjunk magunknak! A felelősök Brüsszelben ülnek és hozzák a halálos, kivégző döntéseket az orosz import ellen! Elveszik a nyugdíjasok megmaradt néhány évét, a mi biztonságunkat, a gyermekeink jövőjét! Ez a való világ! Itt a lét a tét!

forrás. 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?