Celeb / Híresség

Hamarosan lagzi? Kulcsár Edina vallomása: „Boldogan igent mondanék Márknak”

Öt hónap után is szárnyal a boldogságtól Kulcsár Edina: sosem volt még része ilyen kiegyensúlyozott kapcsolatban, büszke édesanya, párjával közös otthonukat csinosítgatja és üzletasszonyként is helyt áll. Noha első házassága nem működött, a házasság intézményében nem csalódott és idővel boldogan mondana igent a nagy kérdésre Varga Márknak.

 

 

Csupán néhány napra utazhattak el, mégis hosszú időre feltöltődött Kulcsár Edina, aki párjával, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel töltött együtt néhány romantikus napot a tengerparton.

(A legfrissebb hírek itt)

 Más párok az első időszakban élik meg a mézesheteket, nekünk ugyan csak mézesnapok jutottak a sok teendő miatt, ráadásul csak most tudtunk kicsit elszabadulni. De ez a néhány nap teljesen feltöltött minket, élveztük, hogy végre úgy tölthetünk el kettesben időt, hogy senki nem ismer minket, ez hihetetlenül jó érzés volt, főleg a nagy felhajtás után, ami az első időben kialakult körülöttünk – kezdte a Vasárnapi Blikknek Kulcsár Edina, aki hazatérve még néhány napot a pihenésre és a két gyerekére szán.

– Most maximálisan Ninára és Medoxra koncentrálok, velük töltök annyi időt, amennyit csak lehet az óvoda és a bölcsőde mellett. Aztán a vállalkozásaimmal is lesz rengeteg teendőm, visszatérnek a dolgos hétköznapok.

Edina és Márk már egy közös otthonban élnek, ahol a gyerekeknek is megvan már a megszokott helye, és noha időről időre eljátszanak egy nagyobb ház vásárlásának gondolatával, egyelőre maradéktalanul boldogok első közös lakásukban is.

– Márknak időről-időre eszébe jut, hogy jó lenne egy családi házat venni vagy esetleg építeni, de egyelőre abban maradtunk, hogy ezt varázsoljuk először igazi otthonná. Az elkövetkező hetek erről fognak szólni: felújítunk, bútorokat vásárolunk. Mindketten azt szeretnénk, ha ez igazi otthon lenne, bensőséges hely, ahová jólesik hazaérni – tette hozzá Edina, aki szinte mindenben párjára bízza magát.

– Márknak nagyon jó meglátásai vannak és nagyon jó döntéseket hoz, ezért szinte mindig, mindenben hallgatok rá, mert a végén általában bebizonyosodik, hogy jól látja a helyzetet.

 

Az utóbbi napokban ráadásul még egy fontos lépésre szánták el magukat: egymás nevét tetováltatták a csuklójukra. Noha sokak szerint mindez elhamarkodott lépés volt, Edina nem foglalkozik a negatív hangokkal és csak a jelenre és a közös jövőjükre koncentrál.

– Azt gondolom, ha már úgy döntöttünk, hogy a bőrünk alatt viseljük egymás nevét, jól mutatja, hogy örökre tervezünk. Az önkéntes jósokban pedig csak a rosszindulatot tudom sajnos látni, azt pedig igyekszünk elkerülni. Korábban mindig irigykedve néztem azokat a párokat, akiken látszott a teljes harmónia és csodálkozva kérdeztem, hogy ilyen tényleg van? Amikor pedig megismertem Márkot, rájöttem, hogy velem is megtörténhet.

Edina és G.w.M kapcsolata ugyan csak öt hónapja tart és a modell szerint még korai házasságról beszélni, abban azonban biztos, hogy ha egyszer úgy alakul, boldogan mondja majd ki azt a bizonyos igent.

– Eddig csak olyan kapcsolataim voltak, ahol vagy az egyik vagy a másik fél szerette jobban a párját, most pedig végre egy olyan szerelemben élek, ahol egyforma intenzitással égnek az érzelmek. Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak!

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?