Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Ki lehet a rejtélyes férfi? Valaki iszogatott VV Fannival az eltűnése napján

Egy ismeretlen férfi DNS-maradványait is megtalálták a 2017-ben rejtélyes körülmények között eltűnt Novozánszki Fanni lakásán, ám azt máig nem tudtak azonosítani.

 

 

 

 


A Való Világ korábbi játékosa még a meggyilkolásával vádolt B. László feltűnése előtt iszogathatott valakivel, amelynek ténynek a védőügyvéd szerint nagyon fontos szerepe lehet Fanni tragédiájában.

Egy máig beazonosítatlan DNS-nyom lehet a kulcsa Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének? A múlt hónapban két egymást követő alkalommal is tárgyalták a Való Világ korábbi játékosának ügyét, s mint kiderült, a vizsgálatok során egy részlet – amely a dokumentációkban korábban is feltűnt – ismét nagyon hangsúlyossá vált. Fanni lakásán a helyszínelés során találtak egy műanyagpoharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin sikerült beazonosítani Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található. Így felmerült, hogy az ügy vádlottja, B. László érkezése előtt valaki már iszogathatott a fiatal lánnyal – írja a Bors.

– Nagyon is fontos lenne beazonosítani az ismeretlen férfi DNS-t, ugyanis mindössze kettő darab koszos pohár volt az egyébként teljesen rendezett konyhában, így nagy valószínűséggel nem egyhetes, hanem aznapi mosatlanról van szó. A műanyagpoháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de hogy a másik pohárból ki ivott, nem tudni. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is, mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért, akit ezután átadott két férfinak – fogalmazott dr. Bálint Roland védőügyvéd, akiről úgy tudni, a DNS beazonosítását indítványozza majd. A DNS senkiével nem egyezik az ügy eddigi tanúi közül.

B. László egykori ügyvédje, dr. Brodmann Péter úgy véli, a titokzatos idegen is biztosan szerepel a kamerafelvételeken.

– A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, s az ominózus délutánon. Azok között kell lennie az ismeretlen DNS-nek is – magyarázta Brodmann Péter.

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul XIII. kerületi otthonából. Holtteste a mai napig nem került elő, bár országszerte több helyszínen is kutattak utána. Megölésével B. Lászlót vádolják, de ő csak a lány elrablását ismerte be. Azt nem is tagadhatja, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban az ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt. Az ügyben szerepel még VV Fanni egy korábbi barátnője is, akiről a vádlott azt mondta, az ő utasítására adta át Novozánszky Fanni ájult testét ismeretleneknek.

Ezt a nőt, B. Erikát soha nem gyanúsította semmivel a rendőrség, de a Blikk információi szerint a nemrégiben elvégzett poligráfos vizsgálata arra enged következtetni, hogy valamit még tudhat az ügyről.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?