Celeb / Híresség

Szupertitkos esküvőn kelt egybe milliárdos párjával Demcsák Zsuzsa

Igazi karácsonyi meglepetés: titokban harmadszor is férjhez ment Demcsák Zsuzsa. A Farm VIP műsorvezetője az ünnepi készülődés utolsó pillanatában a saját Instagram-oldalának 24 óráig elérhető történetében árulta el, hogy a korábbi kudarcok ellenére ismét kimondta a boldogító igent.

 

 

 

A megosztott fotón az ő és az új férje keze volt látható, valamint a jegygyűrű is, mellé pedig ezt írta: „Mr. és Mrs”, azaz férj és feleség. A Blikk információi szerint ugyan a hírt csak most kürtölte világgá a műsorvezető, a ceremónia már pár hete megtörtént.

– A nagy ünnepi rohanás előtt szerették volna megtartani az egyébként nagyon szűk körű eseményt. Mivel Zsuzsának ez már a harmadik házassága, nem volt fontos számára a nagy lagzi, csak az, hogy hivatalosan is kimondhassa szerelmének, hogy „férjem” – árulta el informátorunk, aki hozzátette: ahogy az Demcsák Zsuzsa új férjének köreiben szokás, nagy valószínűséggel minden olyan résztvevővel, akik a szolgáltatásokat nyújtották az esküvőre, titoktartási szerződést írattak alá.

Korábban mindössze annyi derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa új párja egy milliárdos debreceni üzletember, Ferenc, akivel ugyan csak néhány hónapja ismerkedtek meg, a kapcsolatuk gyorsan komollyá vált. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint hogy alig jegyezték el egymást, a műsorvezetőnél néhány évvel fiatalabb férfi és Zsuzsa máris hivatalosan összekötötte az életét. Ám a tévés ennél többet nem árult el korábban sem a kedveséről.


– Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik, és ezt szeretnénk is megtartani – mondta az eljegyzése után a Blikknek Demcsák Zsuzsa, akire tényleg szinte rekordgyorsasággal talált rá a szerelem az előző házasságának kudarca után.

A 45 éves tévés tavaly hozta nyilvánosságra, hogy véget ért az előző házassága az indai Krishannal, akivel ugyan nem maradtak együtt, de Zsuzsa örökre hálás neki az együtt töltött időért.

 Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre – vallotta be a Bestnek nemrég a műsorvezető, akinek az első házasságának csúnyán végződött. A gyermekei – Tamara és Benedek – apjával, K. Józseffel évekig harcoltak a bíróságon, miután Demcsák nyilvánosan bántalmazással vádolta meg az exét. Négy és fél év után végül a bíróság Demcsák Zsuzsának adott igazat.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?