Celeb / Híresség

Hajdú Péter élő adásban olvasta fel, mit üzent neki a túlvilágról Berki Krisztián

A tehetséges halottlátó már korábban is felvette a kapcsolatot a néha üzletember szellemével, a földöntúli élményről már beszámolt múlt héten, akkor egy üzenetet is át kellett adnia.

 

 

Berki Krisztián már lassan két hete nincs közöttünk, legalábbis testileg. Kiss Kató szerint Krisztián lelke a tragédia után még negyvenkét napig érzékelhető, szóval harminc napig még biztosan kapcsolatba léphet vele.

Korábban a Blikk egyik olvasója észrevette, hogy Berki Mazsi meglátogatta Katót, bízva abban, hogy férjével válthat néhány szót. Valószínűleg sikerrel járt, hiszen mosollyal az arcán távozott a helyszínről.

Kató a Life Tv adásában is megmutatta nem mindennapi képességét, ahol elárulta, hogy azért tud a túlvilággal kommunikálni, mert gyermekkorában megrázta az áram. Azt is elmondta, hogy Krisztián Hajdú Péternek üzent, ám akkor nem osztotta meg, hogy pontosan mit, most azonban végre kiderült, sőt még azt is megjegyezte Kató, hogy Krisztián ott van közöttük.

„Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem, köszönöm a barátságodat” – olvasta fel Hajdú Péter a papírra írt sorokat.

Hajdú Péter azonban szkeptikusan állt a halottlátáshoz, elmondta, hogy hívő embernek tartja magát, de, ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek a szavak valóban barátjától származnak konkrétumokra van szüksége. Megkérte Katót, hogy kérdezze meg Krisztiánt arról, hogy mi volt a neve egy közös ismerősüknek.

Katót sajnos ezúttal cserben hagyta a túlvilág, nem tudott felelni a kérdésre, amit azzal magyarázott, hogy ilyen konkrét dolgokat nem árulnak el neki az eltávozottak.

„Ha mondja a fejemben, akkor elmondom” – biztosította a stúdióban ülőket Kató, ám úgy tűnik nem üzent az a bizonyos hang.

Hajdú Péter ezért úgy döntött megkönnyíti a halottlátó dolgát és inkább egy helyszínre kérdez rá. Arra lett volna kíváncsi, hogy Krisztián hol árulta el neki azt, hogy indul a főpolgármesteri címért.

Kató megpróbálta belőni a hely távolságát, végül 20-30 kilométeres körzetet érzékelt. Hajdú Péter azonban elárulta, hogy a Mom Parkban tudatta vele Krisztián, hogy politikai pályára lépne. Végülis, van olyan hely ahonnan tényleg ilyen távolságra van a tizenkettedik kerületi pláza, de az biztos, hogy Hajdú Pétert nem tudta teljesen meggyőzni a léleklátó.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?