Celeb / Híresség

Mi lett vele? Így él ma a ValóVilág egykori győztese, VV Soma

Budapest — Idén már a tizedik évada rajtol el a legnépszerűbb hazai valóságshow-nak, a Blikk pedig sorozatot készít a ValóVilág egykori sztárjairól, arról, hogy mi történt velük a szereplésük óta eltelt években.

 

 

 




 

A VV második legfiatalabb győztese, Farkas Soma (26) a kamera mindkét oldalán kipróbálta magát, a 8. széria győztese ugyanis egy ideig az RTL Klubnál dolgozott segédszerkesztőként.

– Nem panaszkodhatom, igyekeztem beépíteni a megnyert pénzt és a tapasztalatokat az életembe. A kisebb szereplések után nagyjából két és fél évet lehúztam az RTL Klubnál mint castingos. Aztán jött a koronavírus, a streamelés felé fordultam, a nyár eleje óta pedig külföldi oldalakon dolgozom. Novembertől viszont lehet, hogy újra tévés csapattal dolgozom majd – újságolta Soma, kiemelve: szívesen végzi el a háttérmunkát, jól bele is tanult a szakmába.

Úgy látja azonban, az elmúlt VV-évadok sztárjai nem tudták megragadni a szerepléssel járó lehetőséget.

– Legutóbb talán a negyedik vagy az ötödik széria volt, amelyből a szereplők ki tudtak törni. Talán Aurelio óta nincs is olyan, aki nagyon szerepelne – gondolkodott el Soma, aki örül, hogy az ő életét megalapozta a VV-győzelem. – Van lakásom, nem kellett nélkülöznöm, de persze, 22 évesen még úgy gondoltam, a sikerrel a fénybe kerülök és sztár leszek.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?