Celeb / Híresség

Alázás, pofonok, kórház – durvul a helyzet a Nagy Ő kastélyában

Veréssel fenyegetőzött egy szereplő: vannak, akik akik fél napot sem bírtak ki utálkozás nélkül a Nagy Ő idei évadjában.

 

 

 

Remek nézettséggel rajtolt a 2023-as Nagy Ő a TV2-n, ma jön a második epizód. Már az első adásban is voltak konfliktusok a beköltöző nők között, így nem meglepő, hogy a folytatásban is feszült marad a viszony pár lakó között.

A keddi adásban Nati arról kérdezgeti az első évadban is látott, onnan azonban hazaküldött Virágot, hogy mivel készül, de a nő tovább mélyíti a kettejük közt lévő árkot: „Nem hiszem, hogy ezt veled fogom megosztani, azok után, ami tegnap történt. Én kulturáltan jöttem ide, de azért majdnem nekem jönni nem kellett volna! Egyrészt, nem egy korosztály vagyunk, másrészt nem egy udvaron száradt a gatyánk. Úgyhogy jobb, ha ezután tisztelni fogsz és jobb lenne, ha visszavennél az arcodból!”

Virág nem a békés együttélés híve a Nagy Őbentv2

A vita még folytatódott, majd Nati arról beszélt, hogy kórházba küldte volna kinn a riválisát. „Amikor Virág azt mondta, hogy belém szorult valami, akkor igen, szívesen lekevertem volna neki egy jó nagy, anyai pofont, hogy vegye észre magát. Ha ez a való életben történik meg, akkor lehet kórház… nyolc napon túli” – közölte.

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?