Celeb / Híresség

Bántalmazó kapcsolata után új férfivel randizik a magyar Ken baba: kitálalt a szerelmi életéről

VV Greg újra nyitott egy kapcsolatra és randizni kezdet, miután véget ért a bántalmazó kapcsolata. Elárulta, mi újság a szerelmi életében.

 

 

 

Einwiller Gregor, avagy a magyar Ken baba pár hónapja számolt be lelki mélyrepüléséről, és bevallotta, hogy depresszióval küzdött, miután véget ért az elmúlt év végén a 8 és fél évig tartó kapcsolata. A ValóVilágból ismert Greg bevallotta, hogy hűtlen volt hozzá egykori kedvese, aki nem tudta feldolgozni, hogy beköltözött a luxusvillába, és úgy érezte, magára hagyta. Majd mikor véget ért Gregor számára a műsor, azzal szembesült, hogy a párja megcsalta. Bár a félrelépést próbálta megbocsátani, eldurvultak a dolgok. Magába fordult, bánatevő lett és felszaladtak rá a pluszkilók, végül exbarátja egy pláza közepén dobta ki és hordta el mindennek.

Mostanra már úgy tűnik, jobb lelkiállapotban van a valóságshow-szereplő, visszatért az önbizalma és újra randizni kezdett. A közösségi oldalán az egy napig megnézhető sztorijába rakott ki egy képet ebédelés közben, partnere pedig egyértelműen egy titokzatos férfi volt. Ezt a Bors szúrta ki és megkeresték a fotó kapcsán a magyar Ken babát.

Ezzel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni, mert nagyon kezdetleges, gyakorlatilag csak az ismerkedési fázisnál tartunk. Tanultam a korábbi hibáimból, és nem akarok semmit sem elkiabálni. A jövőben a magánéletem ezen része tabu! Szívesen osztom meg a hétköznapjaimat a követőimmel, de a szerelmi életem nem tartozik a nyilvánosságra– szögezte le őszintén.

Greg pár hónapja még úgy fogalmazott, hogy élni szeretne, szabad akar lenni, így kötöttséget egyáltalán nem tud elképzelni és a párkapcsolat sem jöhet szóba. A sors viszont kifürkészhetetlen és olykor váratlanul kopogtat be a szerelem.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?