Celeb / Híresség

Bódi Margó: „Tartunk a vírustól, nagyon kell vigyázni a Gusztira”

Veszélyeztetettnek számít Bódi Guszti a koronavírus szempontjából, ezért felesége szerint nagyon kell rá vigyázni.

 

 

Nehéz évet tudhat maga mögött a Bódi család: Margó ízületi gyulladásban szenvedett, ráadásul Guszti szívrohama és cukorbetegsége miatt különösen ki van téve a koronavírus-fertőzésnek. Emiatt pedig most teljesen másképp fognak telni az ünnepek náluk, mint általában – írja az nlc.hu.

Valóban nehéz évünk volt, de ennek ellenére nem panaszkodunk, a dolgok jó oldalát nézzük. Komoly ízületi gyulladásom volt, hatalmasra dagadt a térdem, nagyon örülök, hogy végül nem vetettem alá magam az injekciós kezelésnek ás az ízületvédő pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. A gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövény-keveréknek hála újra a régi lettem. Guszti azonban nagyon veszélyeztetett a vírus miatt, így idén Mikuláskor mi a nagy családi banzájból kimaradunk. Egy jótékonysági fellépést elvállaltunk, mert ahol tudunk, ott segítünk, de ezenkívül tartózkodunk a nagyobb társaságtól, a nagyobb unokákkal sem járkálunk össze” – nyilatkozta Margó.

Guszti és Margó épp ezért csak legkisebb unokáját, Lilit látogatja meg december 6-án, ám igencsak igyekeznek elővigyázatosak lenni.

Az az igazság, hogy nagyon tartunk a vírustól, nagyon kell vigyázni a Gusztira

– tette hozzá Bódi Margó.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?