Celeb / Híresség

Mi lesz így a közös intim tetkóval? Szakított a ValóVilág álompárja

Nagyon úgy tűnik, véget ért a villarománc, szakított VV Márió és VV Lissza. A ValóVilág 11. évadának álompárja a műsor után is együtt maradtak, egészen mostanáig.

 

 

 

VV Márió és VV Lissza a ValóVilág 11. szériájának köszönhetik a szerelmüket, ugyanis a villábanl találtak egymásra. A fiú a játék alatt döbbent rá igazán, milyen családcentrikus, illetve, hogy Lissza az, akire már régóta vágyott.


„Bementem és megismertem egy lányt. Érdekkapcsolatnak indult, de folyamatosan egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Megismertem azt a lányt, akit több éve keresek, én már nyertes vagyok. Annyit adott nekem a játék, hogy megismertem magamat. Szerelmes is tudok lenni, azt hittem, nem tudok” – áradozott a szőkeségről korábban, akivel egy közös intim tetkót is csináltattak szerelmük megpecsételése gyanánt. Mindketten egymás nevének kezdőbetűit varratták fel az ágyékuk tájékára. A fiatal lány akkor azt mondta, sosem fogja megbánni a dolgot, mert mindig az első szerelmére emlékezteti majd.

Úgy tűnik azonban, a villa utáni mézeshetek véget értek. Bár a páros nemrég még együtt ruccant ki vidékre, illetve folyamatosan ölelkezős és csókolózós tartalmakat osztottak meg, most bejelentették, hogy szakítottak. Márió a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében tudatta a követőivel:

Mielőtt félreértés lenne, Lisszával már nem vagyunk együtt– közölte a szomorú hírt. Azt egyelőre nem tudni, van-e esély a békülésre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?