Celeb / Híresség

Mi lett vele? A háború miatt fogyott csontsoványra Kelemen Anna: „Én vagyok az első ember Magyarországon, akin megmutatkoznak a jelenlegi háborús helyzet jelei”

Kelemen Anna alkatának egyértelmű változása sokaknak feltűnt az elmúlt időszakban. Nem csoda, hiszen alig fél év alatt 10 kilótól szabadult meg, s így jelenleg mindössze 43 kiló. Úgy érzi, a háborús helyzet miatt történt a drasztikus testsúlycsökkenés, ugyanis – mint elmondta – nagyon a lelkére vette a dolgot.

 

 

 

Ahogyan arról nemrég a Blikk beszámolt, az egykori playmate látványos átalakuláson ment át az elmúlt fél évben, amit többen is szóvá tettek neki. Ekkor Anna azt nyilatkozta, attól, hogy a mérleg mutatója 4-es számmal kezdődik, még jól érzi magát a bőrében, de azért az már aggasztaná, ha 3-mal kezdődne a súlya.

Az explaymate most elárulta, mi állhat a háttérben: úgy érzi, ő az első magyar, akinek a testén is meglátszódnak a nehéz idők.

Szerintem én vagyok az első ember Magyarországon, akin megmutatkoznak a jelenlegi háborús helyzet jelei. Én ezt magamra vettem

– nyilatkozta a Fókusznak Kelemen Anna, majd hangsúlyozta:

„Nincsen testképzavarom, mielőtt bárki ezzel jönne. Én rosszul vagyok egyébként ezektől a szavaktól. Most ráérünk mindenfélét kitalálni, éhen halni szerintem ebben a világban nem fogok”.

A magyar celeb a felvételen azt állította, ráment a gyomrára az elmúlt 1-2 év időszaka, és inkább csak folyadékot fogyaszt. Ha pedig eszik, csak húst visz a szervezetébe, köret nélkül.

Ahogyan azt már egy korábbi interjúban is hangoztatta fogyásával kapcsolatban, szereti feszegetni a saját határait.

Kíváncsi vagyok arra, mikor lesznek beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok

– nyilatkozta, majd hozzátette: a kevés bevitt kalóriának már most is megvannak a jelei, hiszen nehéz súlyok emelésére nem képes. Anna kiemelte, közel sem tartja magát anorexiásnak vagy bulimiásnak. „Ha beírjuk, hogy anorexia, nem egy ilyen lány jön ki” – mondta, miközben testére mutatott a felvételen, mintegy igazolandó, hogy nem tűnik olyannak, mint akinek az egészségével baj van.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?