Celeb / Híresség, Sport

Hosszú Katinka döntött a sorsáról: ehhez kezd majd az olimpia után

Hosszú Katinka komoly döntést hozott karrierét illetően. Az úszónő idei olimpiai szereplése nem úgy alakult, ahogyan azt szerette volna, és nagyon sokan bántották is emiatt. Most elárulta, hogy a kudarcok után hogy érzi, képes-e folytatni pályafutását.

 

 

 
 

Véget ért Hosszú Katinka számára az olimpia, miután összességében a 20. helyen zárt a 200 méteres hátúszásban. Az úszónőt az utóbbi időben sokan támadták amiért, idén nem úgy teljesített, ahogyan azt az előző ötkarikás játékokon megszokhattuk tőle, sőt, többek szerint ideje lenne már visszavonulnia.

Persze kritizálóin túl számos híresség, sporttársa és a teljes magyar politikai elit is kiállt az úszónő mellett, aki az elmúlt évek során rengeteg dicsőséget szerzett hazánknak.

Hosszú kiesése után az Origónak elárulta, hogy a nemvárt kudarcok után, mit tervez a jövőben abbahagyja, vagy folytatja az úszást?

– Most jön egy pici pihenés, aztán meglátjuk hogyan tovább. Ami itt történt azt nem szabad lezárni. A győzelmeket is mindig átgondolom. Úszni fogok, az egész biztos – mondta a lapnak a háromszoros olimpia bajnok.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?