Celeb / Híresség

Megvan a dátum: Aurelio élőben közvetíti, ahogy bevonul a börtönbe

Csendes bevonulás helyett élő videóközvetítést tervez indítani utolsó szabadon töltött 60 percéről a valóságshow-hős. Minderre jegyeket is árul majd az interneten.

 

 

Hamarosan megkezdi börtönbüntetését az emberrablásért és drogügyekért 3 év 5 hónap elzárásra ítélt egykori ValóVilág győztes, Aurelio Onorato Caversaccio. A 30 éves valóságshow-hős, már pontosan tudja, hogy mikor kell rácsok mögé kell lépnie, azonban egyelőre senkinek sem szeretné elárulni az időpontot. Minderre egy jó indokkal is szolgált a Borsnak.

 Szeretném egy internetes élő közvetítésben bejelenteni, hogy mikor vonulok börtönbe és ennek kapcsán egy meglepetéssel is készülök – árulta el titokzatosan Aurelio, aki egy-két információt azért elcsepegtetett lapunknak a terveiről.

– mondta a bajai fenegyerek, aki tehát arra készül, hogy jegyeket árul azoknak, akik videóban néznék végig a bevonulása előtti 60 percét. Hogy milyen attrakcióval készül a közvetítésben, egyelőre nem árulta el. Abban azonban nagyon bízik, hogy sokan befizetnek majd a műsorra a neten.

– Sok ember van mellettem a mai napig, akik segítenek. Szeretném, hogy akik akarnak, tudjanak nekem energiát küldeni – avatott be bennünket Aurelio.

A valóságshow-hős a közvetítés időpontját még nem árulta el. Azt pedig állítólag ő maga sem tudja, hogy hol kell letöltenie a kiszabott börtönbüntetést.

Aurelio számít rá, hogy akik követik és szeretik, a bentléte alatt is támogatni fogják. A fiatal botrányhős a rácsok mögött tervezi megírni önéletrajzi könyvét, amiben őszintén el akarja mondani életének történetét. Korábban a lapunknak elmondta, hogy a könyvben csak valós eseményeket szeretne leírni, amiket később akár a filmvásznon is viszontláthat a nagyérdemű a 30 éves celebről.

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?