Celeb / Híresség

Kiderült, milyen lesz Gáspár Zsolti esküvője, ahol Demcsák Zsuzsa lesz a tanúja

Hatalmas bulira készülnek, a hazai művészeket már meghívták, de egy világsztárra is számítanak.

 

 

 

Évek óta készül rá, idén végül újra feleségül veszi szerelmét Gáspár Zsolti – írja a Borsonline.

feleségével 23 éve váltak el, de rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Zsolti úgy érzi, hogy párja mellett szeretne megöregedni.

A gazda elárulta, hogy Demcsák Zsuzsa lesz az ő tanúja.

„Nagy esküvőre készülünk a kis feleségemmel az idén. Elváltunk, de azóta rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül élni. Hatszáz fős lakodalmat tervezünk, világraszóló banzáj lesz. Minden vendéget különleges bánásmódban részesítünk majd, rengeteg kiváló étellel, itallal és süteménnyel kedveskedünk. Demcsák Zsuzsa lesz a tanúm”.

A bulin pedig neves művészek szórakoztatják a vendégeket. Ott lesz Kökény Attila, Nótár Mary, Kis Grófo, L.L. Junior, Charlie és Presser Gábor is.

„Egy világsztárt is meghívtunk, Dr. Albant, tőle egyelőre nem kaptunk visszajelzést. Már a helyszín is megvan, a mátraverebélyi Szentkút, ahová tizenöt lovas kocsival fogunk megérkezni. Gáspár Zsolti esküvője májusban az év durranása lesz” – mesélte a lapnak.

Ám a családban még egy esküvőre készülnek, Zsolti lánya is házasodni készül.

„A kislányom, Nikol most végez az egyetemen közgazdászként. Amellett, hogy azt tervezi, ösztöndíjjal Kaliforniába megy, házasodni is készül. És remélem, nem más, mint Győzike fogja szervezni a kislányomék esküvőjét, ő a szíve-lelke az egésznek. Ismeri az esküvőszervezés minden sarkalatos pontját, tudja, kivel kell beszélni, és hogyan” – mondta.

Zsolti elárulta azt is, hogy a családtagjait is megkeresték már a csatornák többféle ajánlattal, de ő úgy véli:

„Belőlem lehet bolondot csinálni, ha megfizetik, ugrálok reggel kilenctől este tízig, de a családom magánélete tabu”.

A tervei között pedig egy unoka is szerepel:

„Már örülnék egy kis unokának, szívesen lennék nagypapó. De a gyerekek előbb végezzenek az iskolákkal, képezzék magukat, keressenek pénzt, éljenek, aztán vállaljanak babát. Mindennek megvan a rendje az életben”.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?