Belföld, Hírek

Gyurcsány Ferenc kiborult: „Szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak”

Pénzbírsággal büntette meg Kövér László Gyurcsány Ferencet, mert a politikus a házelnök szemébe vágta, hogy szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak.

 

 

 

 


Gyurcsány közösségi oldalán osztotta meg pénzbüntetésének indoklását, a közzétett dokumentumban az áll: a DK elnöke felszólítás ellenére kirívó mértékben zavarta az Országgyűlés június 14-ei ülésnapját.

 

Akinek ez marad nem létező tekintélye megvédésére, annak nincs mit védenie. A Kövér nevű otromba politikai komisszár meg élvezze az utolsó hónapokat, amíg még bitorolhatja az általa megtestesített primitívség ezt a jobb sorsra érdemes közjogi posztot” – írta bejegyzésében.

Mindeközben Szabó Tímeát is megbüntette a házelnök. A Párbeszéd Magyarországért társelnöke 9,6 milliós bírságot kapott: a gigászi büntetést pedig rótta ki a politikusra Kövér László, mert Szabó egy Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót lengetett akkor, mikor a kormánytöbbség megszavazta, hogy a kínai Fudan Egyetem dél-pesti telkekre települhessen – a részletekről itt írtunk.

Korábban arról már a Blikk is beszámolt, hogy Jakab Péter is büntetést kapott Kövér Lászlótól, miután a házszabály megsértésére hivatkozva elvette tőle a szót tőle, mert Ficsúrnak nevezte a fideszes képviselőtársait, illetve a Házelnököt is..

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?