Belföld

Győrfi Pállal magyarázza el a korlátozásokat a Magyar Turisztikai Ügynökség

Most animációkkal tudhatjuk meg a választ a leggyakrabban felmerülő kérdésekre arról, mire is jó a védettségi igazolvány.

 

 

 

 


Nemcsak influenszereket küldött el teraszozni a Magyar Turisztikai Ügynökség, de a négymilliomodik oltás után jelentősen megváltozó korlátozásokról is készített egy animációs videót Győrfi Pál narrálásával. A videó főleg a sokszor feltett kérdésekre válaszol: például azt is leírja, hogy a védettségi igazolvány nem helyettesíthető zárójelentéssel vagy oltási igazolással, de azt is megtudhatjuk, hogy ha még nem kaptuk meg a saját igazolásunkat, akkor telefonon és az online felületeken is jelezhetjük ezt.

Azt is hangulatos képekkel együtt kapjuk meg, hogy az igazolvánnyal nem rendelkezők a vendéglátóhelyek teraszán foglalhatnak helyet, de akinek van, már be is mehet az étterembe, ahol maszkot sem kell felvennie.

A videó külön kiemeli, hogy a szállásadóknál kategóriától független a tiltás, tehát védettségi igazolvány nélkül kempingbe ugyanúgy nem mehetünk, mint luxushotelbe.

 

 

 

 

forrás: hvg.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?