Celeb / Híresség

Schobert Norbi szerint a legtöbb nő azért küzd, hogy ne menjen 70 kiló fölé

A fitneszguru egy megosztott mém kapcsán kezdett hosszú fejtegetésbe férfiakról, nőkről, húsról, zsírról.

 

 

 

 


Majdnem egy évvel nagy vihart kavart, a nők testsúlyáról szóló posztja után ismét visszatért „kedvenc” témájához Schobert Norbi.

A fitneszedző-üzletember egy mémet látott a Facebookon, ami mellett nem tudott elmenni szó nélkül. A képen egyébként egy telt idomú, dúskeblű nő látható, és alatta a felirat: „70 kg alatt nincs jó nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!”

Az elbeszélésnyi hosszúságú posztban Norbi megpróbálja elmagyarázni, mi az alapvető baja az ilyen mentalitással.

„Szerinted Sophia Loren 70 volt? Palvin Barbi? Naomi Campbell? Brigitte Bardot? Karády Katalin is annyi volt, mint a profi box férfi középsúlya? Hát nem! Ezzel a szöveggel és képpel lehet a Nőket, Asszonyokat zsíros húsból álló, kilóban mérhető kielégítési biomasszává degradálni. (Megjegyzem a képen egy kb. 160 centis, 60 kilós molett hölgy látható és tényleg csinos!)”  – írja a posztban. Hozzáteszi: „Mit érdekel a WHO és a BMI index? Ezzel az erővel a Férfi pedig 100-nál indul! Én voltam 100 kiló! Tudod hogy néztem ki? Így bókoltak volna nekem: Nincs szebb mint a lógó férficsöcs alatti lepényhas izzadó, pállott árnyékában az másfél kilós zsírcipó tompor, mely körbeágyazza a férfiasságot!”
 
„Mérjünk húsban, zsírban, mint a hentesnél! Gratula! Az ilyen posztokkal romboljátok le a magukra odafigyelő, igényes Nőket és hagyjátok büszkén az Instán feszíteni pizzával, kólával, jégkrémmel a kézben, a nem sportoló 70 felettit! Betaszítjátok a diabéteszbe, IR-be, szívbetegségbe, mellrákba, depresszióba, az összes hájbetegségbe! Ez Nektek simán megy! Hagyjátok, hogy elfogadja az egészségileg elfogadhatatlant! Amikor a több éve szült 90 kilós Kismamákat kértem, hogy mentsék meg az egészségüket és a kapcsolatukat, mert nem minden férfi tolerálja örökre az 50-ből a 90-et döngő léptekkel, meg akartátok ölni a családomat”– folytatja a kifakadást Schobert.

A teljes posztot ITT tudjátok elolvasni, kiderül belőle, hogy tiszteli a várandós anyákat, és az ő felesége nem veszítette el elképesztő alakját a szülés után sem.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?