Celeb / Híresség

Karácsonyi balhé készülődik a Gáspár családban? Bea asszony aggódik: „Lesz egy vitaköröm a lányaimmal…”

Gáspár Bea azon aggódik, hogyan fogják összeegyeztetni azt, hogy a lányaik velük töltsék a szentestét. Mindketten kirepültek már a családi fészekből, így saját belátása szerint nem lesz egyszerű kitalálniuk, hogy az ünnepekkor kihez és mikor menjenek.

 

 

 

Gáspár Győző és felesége, Bea már egy ideje kettesben vannak a családi házban, ugyanis mindkét lányuk kirepült. A szülőknek mindig is fontos volt az összetartás, így nehezen viselték kezdetben, hogy magukra maradtak, viszont mindenben támogatják Evelint és Virágot, akik már a fővárosba költöztek a párjaikkal. Az édesanya elárulta, bármit megtesz azért, hogy a szentestét ismét együtt töltse a család, de ez lehetséges, hogy nem fog olyan könnyen menni, mint azt elsőre gondolta.

„Lesz egy vitaköröm a lányaimmal, mert Győzővel még a mai napig azt szeretnénk, hogy szentestén együtt legyen a család. Persze érthető módon ugyanezt érzik a »vőjelöltek«, Attika és Krisztián szülei is. Azt, hogy miképp fogjuk ezt felosztani egymás között, egyelőre még nem tudom” – esett kétségbe a háziasszony, azután hozzáfűzte:

„Nehéz megoldani, hogy három órakor Nyíregyen, ötkor Nógrádmegyerben, hétkor pedig már Szécsényben legyünk. Sajnos földrajzilag nem vagyunk közel egymáshoz, ezért előre láthatóan napokra kell majd lebontanunk. Ennek a kilogisztikázása fogja okozni a legnagyobb kihívást” – ecsetelte Bea.

Állítása alapján a díszítés mindig Győző feladata, ezért már nem foglalkozik ezzel, mert a férjének úgyis csak az a jó, ahogyan ő csinálja. Ezáltal az édesapa kiélheti a kreativitását, és amíg ő a díszekkel foglalkozik, Bea elindul a nagy bevásárló körútra, mivel rengeteg feladat vár rá a konyhában az ünnepek előtt.

Már most vannak trükkjeim, praktikáim, esetleg mivel tudom őket most magamhoz édesgetni, hogy mindenkinek elkészítem a kedvencét

– számolt be Bea asszony a Borsnak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?