Celeb / Híresség

PSG Ogli közölte: Papaszita börtönbe került

Kapcsolati erőszak miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot.

 

 

 

A Blikk kedden elsőként számolt be róla, hogy ismét körözik a Kőgazdag fiatalokból ismert PSG Ogli testőrét, Papaszitát. Hopka László ellen kapcsolati erőszak miatt november 20-án adtak ki elfogatóparancsot, és 43 éves férfi hétfőn még barátja és munkaadója társaságában playstationözött, kedden pedig együtt is reggeliztek.

24.hu szerda este szúrta ki, hogy Papp Olivér, azaz PSG Ogli, akinek a testőreként ismerhették meg a tévénézők Papaszitát, nemrég a Twitch-csatornáján jelentette be, hogy Hopkát szerda reggel lecsukták.

Nincs jó kedvem. Nem a legboldogabb nap az életemben, sőt. Egy egész rossz nap, ugyanis sajnálatos módon az a helyet, hogy Papasztát lecsukták, ma reggel. Sajnos nem viccelek, bárcsak viccelnék. Papaszita börtönben van, és egy darabig ott is fog maradni, sajnos. Ne így legyen, de most ezek az állások.

– mondta Ogli, aki hozzátette, az elkövetkezendő időszakban kapcsolattartóként vesz majd részt Hopka életében, akiről úgy tudja, legalább egy évig rács mögött marad.

Papp Olivér később az Instagram-oldalán is közzétett egy posztot a témával kapcsolatban.

Sajnos a hír igaz! Papszita bevonult ma reggel! KITARTAST PAPASZITA‼️

– írta az influenszer, aki a bejegyzésben egy videót is közzétett, amit barátjával készített ma reggel.

Lányok, fiúk, egyelőre én eltávozom a médiából, nem fogtok egy darabig látni. Nem tudjuk egyelőre, hogy meddig. Tegnap egy váratlan, nagyon régi dologból, kapcsolatomból visszafolyólag, a múltkoritól függetlenül sajnos bejött egy ügy, ami miatt be kell vonulnom egy bizonyos időre. Egyelőre még nem tudom, hogy hova, merre visznek

– fogalmazott a felvételen Hopka László, aki ismeretei szerint leghamarabb nyolc hónap, legkésőbb pedig másfél év múlva szabadulhat a börtönből.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?