Celeb / Híresség

Gáspár Evelin bikiniben: huszonhét év után először volt bátorsága levetkőzni

Életében először büszke magára és a testére a Survivorből hazatérő Gáspár Evelin.

 

 

 




 

Gáspár Evelin legújabb fotói felbolygatták a közösségi médiát, ugyanis a fiatal lány eddig nem jelentkezett hasonló tartalmakkal.

„Huszonhét éve most először volt bátorságom bikinire vetkőzni és megmutatni a testemet a nagyközönségnek. Ezek a fotók nem profi körülmények között készültek, és semmiféle előkészület nem előzte meg őket, számomra mégis felemelő érzés volt, hogy szégyenérzet és kisebbségi komplexus nélkül öltöttem magamra fürdőruhát” – vallott be a Story magazinnak Gáspár Evelin.

 

Evelin valamikor maga is bedőlt a retusált fotóknak és a filtereknek. Bár tudja, hogy az nem a valóság, hosszú évekbe telt elfogadnia magát.

„Az önelfogadás az egyik legnehezebb dolog a világon, mára azonban sikerült leszámolnom a testképzavarral, a mentális problémáimmal. Pszichológushoz is jártam, és nem keveset tettem az egészségemért, de már boldogan, elégedetten nézek tükörbe” – szögezte le.

Bár a negatív visszajelzések így sem kerülték el, mégis akárhova megy, tátott szájjal bámulják. Mint mondta, azt sem tartja kizártnak, hogy egy bikinis fotózást is bevállaljon.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?