Belföld, Celeb / Híresség

Máris reagált a vírusszkeptikus Gődény a könyvbemutatós incidensre: szürreális cirkusz ez az egész

Gődény György az akadályok ellenére is megoldotta, hogy találkozhasson a könyvére kíváncsi rajongókkal és dedikálhassa a példányokat.

 

 

 




 

Mint korábban megírtuk, pénteken őrizetbe vette a Nemzeti Nyomozó Iroda Gődény Györgyöt, az egyik legismertebb magyar koronavírus-szkeptikust. Gál Kristóf később az operatív törzs tájékoztatóján ismertette, hogy a rendőrség 4 személy ellen nyomoz: rémhírterjesztés miatt, de felmerül a hatósági rendelkezés elleni uszítás büntette is. Később kiderült, Gődényt tegnap a rendőrség rémhírterjesztés miatt előállította.

Ezt követően szombaton a Pólus Center bevásárlóközpont biztonsági szolgálata nem engedte be a gyógyszerészt saját könyvbemutatójára. Gődény a Facebook-on reagált a történtekre, mint írja, Nemere Istvánnal közösen írt könyvének bemutatójára nem tudott bejutni, ugyanis a Pólus Center dolgozói útját állták. Bár eleinte a parkolóban sem tartózkodhatott volna, végül egy kompromisszumos megoldásként kitalálta a „mozgó dedikálást.”

 

A MAI NAP SEM INDULT ZÖKKENŐMENTESEN!

Igaz, a Pólus Centerben már nem a rendőrök vártak rám, de a vezetőség azért…

Posted by Doktor Gődény on Saturday, December 12, 2020

„Igaz, a Pólus Centerben már nem a rendőrök vártak rám, de a vezetőség azért mindent elkövetett, hogy a Nemere Istvánnal közösen írt, ma megjelent könyvünk bemutatóstandjánál ne lehessek ott és ne is dedikálhassak. Először úgy volt, hogy még kint a parkolóban sem tartózkodhatok, de a végén, ha nehezen is, azért sikerült kötni egy kompromisszumot. Ehhez új módszert találtam ki, a mozgóárus után szabadon: a mozgó dedikálást! (…) Gyakorlatilag kezd már olyan lenni ez a szürreális cirkusz, mintha én lennék a legveszélyesebb ultra-szuper fertőző ebben az országban, miközben mindenki más a lehető legjobban van…” – írta posztjában

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?