Celeb / Híresség

Csak látszólag van jól! Padlóra küldte a depresszió Gáspár Beát

Gáspár Bea nemrég egy életmentő műtéten esett át – rövid idő alatt közel harminc kilót hízott, és komoly betegségek alakultak ki nála: 2017-ben pajzsmirigy-alulműködéssel diagnosztizálták, később pedig cukorbeteg lett. A kétgyermekes édesanyát nemrég megműtötték, a gyomra nyolcvanszázalékát eltávolították, és ezzel nemcsak a felszedett kilókat adja le magáról, hanem gyakorlatilag az életét is megmentette.

 

 

 




 

A műtét jól sikerült, már most rengeteget fogyott, és bár látszólag jól van, lenne oka a boldogságra, azt csak kevesen tudják, hogy éjszakánként alig bír elaludni a félelemtől, amit a közel egy évvel ezelőtti autóbalesete generál. És ha a borzalmas emlék nem lenne elég, még ott a határozat: ő is hibás volt a karambolban.

Győzike felesége az ütközés után teljesen összeomlott, nehezen szedte össze magát, a rendőrségi határozat kézhezvételét követően pedig újra magába zuhant. Bár rendkívül megviselik a történtek, össze kell szednie magát, mert a családja számít rá. De nincs jól.

– Próbálom túlélni ezt az időszakot és mindenben támogatni a szeretteimet. (…) Lassan egy éve nincs autóm, nagyon ritkán vezetek. Attól félek, hogy ha teljesen kiesem a rutinból újra brutális balesetet szenvedek. Éjszakánként nem tudok aludni. Depressziós lettem a történtektől, de már nem tudok sírni, elfogytak a könnyeim… – árulta el a Sorry! magazinnak.

 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?