Belföld, Hírek

Petíciót indított a kötelező oltás ellen Jakab Péter – videó

Ahogy várható volt, az egyik fő kampánytéma lett az oltás kötelezősége. Jakab Péter, a Jobbik elnöke petíciót indít a Facebookon azzal a céllal, hogy mindenki maga dönthesse el, felveszi-e az oltást.

 

 

A kormány szép lassan eljutott a „nem tesszük kötelezővé, mert a magyar ember nem szereti a muszáj dolgokat” állapotból oda, hogy az állami fenntartású és különösen veszélyeztetett munkahelyen levő alkalmazottak számára előírta a vakcina beadását.

Ám közben Orbán próbál egy szájjal meleget és hideget fújni, így nem vállalta az általános oltottság elrendelését, azaz a fentieken kívül a munkáltatókra bízta ennek végrehajtását.

A kormány másik, ebbe az irányba ható döntése, hogy csak oltással adható ki a védettségi igazolvány, így az nem kaphatja meg, aki „csak” átesett a betegségen.

A „Mi Hazánk” mozgalom, miközben számtalan kérdésben rendpárti megoldást sürget, ráérzett a téma fontosságára, és demonstrációival kiállt a „vírusdiktatúra” ellen, illetve azért, hogy mindenki eldönthesse, mi tesz, vagyis ne legyen kötelező az vakcina felvétele.

Most erre a lóra ült fel a Jobbik is, hogy – korábbi párttársaival együtt – a szabad akarat mellett és az oltás kötelezővé tétele ellen tegye le a voksát.

A Jakab Péter pártelnök Facebook-oldalán megjelent videóján már ennek szellemében áll – a korábbiakhoz hasonlóan, amikor már a parlamenti felszólalásában is hangsúlyozta – az ügy mellé, így került újra egy platformra a radikális párttal.

Orbán hazudott! – ezzel a címmel indít a párt aláírásgyűjtést és petíciót.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?