Celeb / Híresség

Afganisztánban képzi magát a Gáspár család testőre: Emil már kés elé is ugrott, hogy Zsolti életét megmentse

Kiskora óta a Gáspár család védelmezője Emil, a testőr, aki már kés elé is vetette magát Zsoltit védelmezve.

 

 

 




 

Példátlan az elhivatottsága Emilnek, a Gáspár család testőrének! A férfi immáron húsz éve védelmezi a salgótarjáni família tagjait, és mint mondja, egészen kiskora óta készült erre a feladatra.

„Egy iskolába jártam Győzővel. Már akkor sportoltam, edzettem, szép termetes voltam, és sokszor megvédtem, ha meg akarták verni. Később aztán Győző papa és a neje szolgálatába álltam, nyugodjon békében, bárcsak élt volna még százötven évet az édesanyjuk, nagyon imádtam” – kezdte a Borsnak a testőr, akinek mindig is ez volt az álma, így nem meglepő, hogy az életét is adná a népszerű családért. Ezt már be is bizonyította nem egyszer:

„Mivel vállalkozók, rengeteg találkozójuk, megbeszélésük volt mindig is, és ilyenkor azért nem biztos, hogy mindig mindenki egyetért… Egyszer egy konfliktus odáig fajult, hogy az egyik ember kést rántott, és Zsoltiba akarta szúrni, de időben közbeléptem, és csak a kezem bánta, abba mélyedt bele a bökő” – idézte fel a történteket a férfi, aki ma már főleg a fiatalabb Gáspár testvér szolgálatában áll. Ott alakítottak ki neki külön lakrészt, így mindig készenlétben lehet.

„Emil a profik profija, akinek lőfegyvertartási és kardviselési engedélye is van. Évente négy napot Afganisztánban tölt, hogy a legújabb, leghatásosabb harcművészeti fogásokat, védelmi technikákat elsajátítsa, úgyhogy vele aztán kötekedhet bárki” – mesélte Zsolti, aki rendkívül hálás Emilnek, épp ezért igyekeznek nagyon jól bánni vele. Komoly munkája mellett sokszor tréfálkoznak együtt a showmannel, és ha kell, fagyit is hoz a gyerekeknek, így a sorozatszereplésbe is belekóstolt Zsolti szerint mára igazi családtag lett belőle is.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?