Celeb / Híresség

Várkonyi Andrea ebben a méregdrága Louis Vuitton ruhában jelent meg a FeHoVa kiállításon

Megnyílt a Fegyver, horgászat, vadászat (FeHoVa) nemzetközi kiállítás a Hungexpón. Vadászoknak, horgászoknak és természetkedvelőknek mindenféle izgalmas, érdekes programot tartogat az esemény. Bár nincs kimondott dress code, de a legtöbben kényelmesben, visszafogottabbnak mondható öltözetben érkeztek. Nem így tett Várkonyi Andrea, aki egy Louis Vuitton elegáns ruhát választott.

 

 

 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is feltűnt a FeHoVa kiállításon, az üzletember felesége pedig dizájnerruhával tűnt ki a fegyverek, távcsövek, horgászbotok és kitömött állatok közül. Az biztos, hogy ő volt a legdivatosabb a helyen.

A HVG fotózta le Mészáros Lőrincet és feleségét. Várkonyi Louis Vuitton ruhája a luxusmárka webshopja szerint 2990 euróba kóstál, ami a mostani árfolyamon 1 156 000 forint. A selyemből készült ruhát kulcs- és láncmotívum díszíti, mint írják az oldalon „az elegancia modern megközelítését kínálja”.

A házaspár két tagja közül főként Mészáros Lőrinc változott látványosan az elmúlt évek során, hiszen az üzletember az utóbbi időben egészséges életmódra váltott, így jó néhány kilót ledobott magáról.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?