Celeb / Híresség

„A szívemben mindig magyar maradok” – Amerikai állampolgárságáról vallott Vajna Timi

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, Vajna Tímea kilenc éve szerette volna elérni, hogy amerikai állampolgár legyen, ami most végre sikerült neki. Ez azért is fontos volt számára, mert így hozzájuthat többmilliárdos öröksége jelentős részéhez.

 

 

Andy Vajna özvegye csütörtökön fogalmazta meg gondolatait azzal kapcsolatban, hogy magyar–amerikai állampolgár lett.

Tegnap végre magyar–amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok. Igaz, megtörtem a családi vonalat, és lehet, hogy a gyerekeim és unokáim már kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd

– kezdte a bejegyzését.

Majd azzal folytatta, hogy az évek során több dologról is le kellett mondania, ami igencsak megviselte őt.

„Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat… Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlődését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc tévéműsoromat a Dancing with the Starst, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ehettem finomakat, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, főleg ebben a mai világban. Csak az adó ne lenne itt közel 50%” – tette hozzá.

Végül úgy fogalmazott, reméli, jövőre ilyenkor már a kisbabáját tarthatja a kezében az amerikai zászló helyett.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?