Celeb / Híresség

„Hatalmas csalódás vagy” – Elszabadultak az indulatok Dér Heni oldalán: egy emberként szidják a kommentelők az énekesnőt

A nagy népszerűségnek örvendő Nyerő páros című műsorban napról napra komolyabb balhék keletkeznek a versenyzők között, ami már a kommentelőket sem kerüli el: most épp Dér Heni az első számú közellenség.

 

 

 
 

,,Egy gennyesen fröcskölő, fekélyes seb a Dér Heni és semmi más” – ez a mondat éppen nem egy kommentelőtől hangzott el, hanem a játék kiesett párosának tagjától, Czutor Zoltántól. Heniék folyamatosan összetűzésekbe keveredtek a Czutor házaspárral, a Belmondo frontembere pedig már nem tudta magát visszafogni a nyilatkozatai során. A feszült légkör pedig egyre csak fokozódik majd a játék előrehaladtával, így konfliktusok hada várható a továbbiakban is.

De nemcsak a sztárpároknak gyűlt meg a bajuk Dér Henivel: a kommentelők is folyamatosan bombázzák az énekesnőt.

 

 

 

 

A fenti videót az Instagram-oldalán osztotta meg, a hozzászólások alapján pedig nagyon nagy csalódást okozott a műsor során a rajongóknak:

,,Nagyon gáz vagy, legközelebb olyan műsorban indulj, ahol nem kell versenyezned.”

,,Én semmi rosszat nem kívánok neked! Nem is szeretnék itt fröcsögni, az nem az én stílusom! De hatalmas csalódás vagy részemről!”

Heni vélhetőleg elkezdte törölgetni a negatív megjegyzéseket, ugyanis emiatt is beszóltak neki:

,,Miért törlöd a negatív kommenteket? Ez ezzel jár! Vállalni kell ezt is!”

,,Nem törölni kell a negatív véleményeket. Embernek kell maradni minden helyzetben. Ami nem igazán sikerült a műsor alapján.”

Az énekesnő tehát sokak szimpátiáját elvesztette, így a kérdés az, hogy miként tudja majd visszaszerezni az embereket szeretetét. Ha egyáltalán mindez sikerül.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?