Celeb / Híresség

Vili bácsi búcsúzik a Barátok közttől: 23 év után Várkonyi András ezzel a fotóval köszönt el

Várkonyi András számára lezárult egy korszak, befejezte a forgatást a Barátok köztben.

 

 

 

 


Tavaly novemberben kiderült, hogy az RTL Klub úgy döntött, az idei évben befejezi ikonikus napi sorozatát, a Barátok köztöt, amelynek utolsó része várhatóan nyár elején kerül adásba. 

Kolosi Péter programigazgatója azt nyilatkozta, a sok újítás ellenére a széria nézettsége már nem érte el a kívánatos szintet, ezért döntöttek a lezárás mellett.

Várkonyi András búcsúzik a Barátok közttől

A Barátok közt első részét 1998. október 26-án láthatták a nézők. Várkonyi András Kertész Vilmos, vagyis Vili bácsi megformálójaként az alapszereplők közé tartozott. A 71 éves színész tegnap az Instagram-oldalán búcsúzott el a nézőktől. “Ma ért véget a nagy kaland. Viszlát Barátok! ” – írta. 


 

  • “Vili bácsi egy örök legenda marad!”
  • “Ezen nőttem fel, és köszönöm a megszámlálhatatlan sok szép estét!”
  • “Maga a kedvencem. Nagyon hiányozni fog a tévéből” – olvasható a hozzászólások között. 

Várkonyi András tavaly novemberben egy ‘ilyen volt, ilyen lett’ fotóval nosztalgiázott, mennyit változott a Barátok köztben csaknem 23 év alatt. 

 

A színész a sorozat megszűnése után sem marad munka nélkül, a színészet mellett online oktatással foglalkozik: 10-14 éves fiatalokat és idősebbeket is tanít a Talent Stúdióban.

– A színpadi beszéd stílusa kicsit emelkedettebb, művészibb. Szoktam verset mondani nekik, hogy konkrét példákkal mutassam be a különbséget, de a beszéd kialakulásáról is beszélünk. Fontos, hogy egy előadóművész szépen beszéljen, ez is alapvető része ennek a szakmának, de sokan a mindennapi életben, akár egy állásinterjún vagy egy céges prezentációnál, iskolai vizsgán is tudják hasznosítani az itt tanultakat – mesélte a Blikknek

 

Egy olyan népszerű és sok embert foglalkoztató sorozat esetében, mint a Barátok közt, mindig tartaniuk kell a készítőknek attól, hogy az utolsó epizód történései kiszivárognak, ezért általában több verziót írnak és forgatnak le a befejezésről. A színészek és a stáb sem tudja, melyik kerül adásba. 

– Ez valójában szinte az utolsó pillanatban, a vágóasztalon fog eldőlni. A sorozat nézői megérdemlik, hogy az utolsó epizódban is meglepő, fordulatos, megdöbbentő vagy épp megnyugtató eseményeket lássanak, és azt, hogy ez így lesz, a többféle titkos lezárással már most tudjuk garantálni – árulta el a Blikknek a Barátok közt kreatív producere, Ondruss Ilona.

 

 

 

 

forrás: femina.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?