Celeb / Híresség

X-Faktoros nyereményéből él Ruszó Tibi – Most elárulta, hogyan érinti őt a járvány miatt kialakult helyzet

Balogújfalu – Ruszó Tibi (16) és családja korábban hazament Felvidékre, s később már nem tudtak visszatérni a határzár miatt, így a járvány ideje alatt nem is tervezhetnek azzal, hogy visszajönnek Budapestre.

 

 

 

 
 

2019-es X-Faktor győztese elmondta lapunknak, hogyan érinti őket a kialakult helyzet. Jelenleg az egy évig járó havi 1 millió forintos nyereményéből kell élnie, amit házvásárlásra szánt.

– A műsor óta teljesen megváltozott az életem és a családomé is, élveztem, hogy azt csinálhattam, amit szeretek és ezzel a saját életemet és az övékét is megváltoztatom. Most viszont minden felborult, hiszen több mint két hete már, hogy haza kellett jönnünk, hisz a család másik fele itt él és ügyeket is kellett intézni – kezdte mesélni Tibi. – Ekkor még nem tudtuk, hogy nem tudunk visszamenni. De ettől függetlenül egyelőre nem mondjuk le az ottani albérletet, hiszen bízunk benne, hogy nem tart ez sokáig. Budapesten szeretnénk a továbbiakban is tartózkodni, de hogy ez mikor lehetséges, arra nincs jelenleg válasz, senki sem tudja. Várunk.

Az RTL Klub tehetségkutatóját megnyerő énekes szomorú, hiszen nem tudja, mikor állhat újra színpadon.

– Jelenleg minden koncertem le van mondva a tiltás feloldásáig. Az egész ügynökség azon dolgozik, hogy a közeli dátumokra lekötötteket távolabbi időpontokra tudják áthelyezni. Van ahol ezt meg lehet oldani, de ahol például egy bizonyos eseményhez vagy programhoz kötődött volna a fellépésem, ott törölték. Anyagilag is nehezen érint minket a helyzet, teljesen kiesett a fellépésekből származó bevételem, így az X-Faktoros nyereménypénzből élünk, amit ugye házvásárlásra szántam.

 
 

Tibi most sem ül otthon tétlenül, hiszen folyamatosan tanulnia kell, így nem unatkozik. Ám azt sajnálja, hogy barátnőjét, akit az RTL Klub tehetségkutatója után ismert meg, ritkán láthatja.

– Pihenéssel és tanulással töltöm a napot, valamint a családnak énekelek itthon. Megpróbálok egyáltalán nem kimozdulni, mert ha ezt betartjuk, talán hamarabb találkozhatunk. Persze az nehéz, hogy a barátnőmet ritkábban látom, a járvány a mi életünket is megnehezíti, de próbálunk pozitívan hozzáállni, és megoldjuk, hogy beszéljünk és lássuk egymást mindennap, legalább az interneten – mondta az énekes.

Imádják az új klipjét

Egy hete jelent meg az énekes legújabb videója, amely a Mindenem című számhoz készült. Néhány nap alatt közel 400 ezren nézték meg, és már az előkelő 7. helyen is szerepelt a felkapott videók között az egyik portálon.

– Örülök neki, hogy ilyen nagy a sikere, mert sokat dolgoztunk rajta, ezért is váratott picit magára. Remélem, ez a lazább latinos stílus is tetszik a rajongóimnak és kis vidámságot nyújt ezekben a nem könnyű napokban – magyarázta Tibi.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?