Celeb / Híresség

Berki Krisztián szerint ezért nem jut sok értelmes, tanult ember nagy vagyonhoz

Berki Krisztián egy fotót posztolt ügyvédjével, amin éppen a beismerő vallomását írják, a képhez egy üzenetet fogalmazott meg.

 

 

 

Mint megírtuk, Berki Krisztián a bíróságon az ügyész által közölt tényállást Berki Krisztian elismerte, a bíró kérdésére pedig közölte, hogy még az előkészítő ülés során vallomást kíván tenni és nyilatkozik, valamint válaszol a bíróság által feltett kérdésekre is.

Ezt a vallomást ügyvédjével, dr. Szilágyi Rolanddal befejezték, jelentette közösségi oldalán, amit a következő életbölcsességgel együtt tett közzé:

„Elkészült a beismerő nyilatkozatom. Azért nem jut sok értelmes, tanult ember nagy vagyonhoz, mert az iskolában azt tanulta, hogy a hibák rosszak. Az életben az nyer, aki a legtöbb hibát véti, de tanul belőle, méghozzá – úgy, hogy nem hazudik, nem csal, nem tagadja le, és a hibáiért nem másokat okol. Hiszen, amikor jön a vihar, a madarak fedezékbe vonulnak, azonban a sas a vihar fölé száll…”

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Mint kiderült, a volt Fradi-vezért az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádolta meg további 63 személlyel egyetemben. A vádirat részleteit itt olvashatja!

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?