Celeb / Híresség

Intim videó a próbateremből: így simul Köllő Babett a TV2 szépfiújához

Köllő Babett hatalmas erőkkel készül a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának hétvégi két élő show-jára, a próbafolyamatról pedig most kiszivárgott egy igencsak szenvedélyes videó!

 

 

 

A felvételen Babett épp lelazítani próbálja a legjobb 16-ba került, piszkosul jóképű versenyzőjét, Tasi Dávidot, aki személyi edzőként is tevékenykedik, ezért valóban előfordulhat, hogy kicsit merevek, kötöttek az izmai, de ha Babetten múlik, akkor már nem sokáig. 

Nézzétek csak ezeket a mozdulatokat!

@kollobabettofficial Hatalmas erőkkel készülünk a csapatommal❤️Dávidot belazítottuk,Miki lábmozgását is megfékeztük😂 @Mike Csonka @tasi.david. ♬ RUNAWAY – KAYDEN

Tasi Dávid sérülése után a zenében találta meg a nyugalmat

Sztárban Sztár leszek! sármos énekese korábban hosszú évekig atletizált és csak az lebegett a szeme előtt, hogy profi sportolóként sorra nyeri majd az aranyérmeket. Ám ez az álom egy komoly sérülés miatt szertefoszlott. 

Dávid a kisfilmjében elárulta, hogy új alapokra kellett helyeznie az életét, amiben a zene volt számára a legnagyobb segítség.

Babett babusgatós Mesternek tartja magát

mindig dögös Köllő Babett pár hete a Borsnak árulta el, hogy a versenyzői számára ő olyan, akár egy jó pszichológus. Mindig kész arra, hogy a csapatába került tehetségeket támogassa.

„Egy ilyen megmérettetés még a legprofibb előadóművészek számára is stresszes és megterhelő, ők pedig valóban kiemelkedő tehetségek, de nincsenek annyira hozzászokva ehhez a világhoz. Bevallom, én babusgatós Mester vagyok, bármikor fordulhatnak hozzám támaszért vagy tanácsért, ha nehézségekbe ütköznek. Olyan leszek, mint egy jó pszichológus, más szóval coach” – szögezte le a színésznő, aki már alig várja a hétvégén startoló élő show-kat.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?